Milyen laptopot ajánlanátok a következő használatra? .
Nincs mit.
Szerintem az msi-t vedd meg mivel van benne egy ddr3 as videokártya ha ne talán később játszani akarsz jobban megéri az msi mivel nekem is msi videokártyám van ddr5-ös 512mb-os amivel elég jól lehet játszani.
Szerintem msi-t szerezd be mert: szép 4 közül legerősebb,nem integrált vidikártyája van ami elvileg a ram-ból szed le és még jó árban is van.
[link] webkamera van benne hdmi kimenet is.
Szóval én ezt ajánlanám neked annó én is úgy voltam a géppel veszek valami használhatót netezésre és mikor odaértem,hogy veszem meg fele akkor már jobban a játékra figyeltem nem arra ,hogy internetezzek vele.
Szóval az MSI-t ajánlom szerintem szép és erős termék pont neked gyártották.
Lenovo tényleg jó,de attól függ mennyi pénzt akar rááldozni.
MSI nem rossz szerintem de Dolli-van(DELL)-el én sem vagyok valami nagy haverságban már.
Toshiba ami jó nekem régen egy toshiba satellite l30-11n es termékem volt ami 446mb ram-al rendelkezett szerintem elég jó volt csak már nem én használom tesómé.
Szerintem ha újra vennék laptopot toshiba vagy lenovo vagy acer vagy pedig packard bell amit vennék de packard-ot nem annyira mert amd procija van...
Lemaradt: nagyrészének.
De HP sem rossz főleg,hogy ha metro-ban nézed általában úgy találhatóak,hogy van rajtuk windows7 home premium (hú mit meg meg nem adnék egy eredeti win7-ért :D)
De attól függ mennyi pénzt akar rászánni de mindenek előtt az a lényeg,hogy teszteld ki és nézd a hűtést is és fontos a vírusirtó is (avira-t ajánlom) Én Toshiba-t vagy Msi-t vennék ha vennék vagy acer-t ez a 3 ami nálam bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!