Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hangkártya? Nincs hang? Miért...

Hangkártya? Nincs hang? Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Új processzort tettem a gépbe!

Viszont most a hangkártya nem ad ki jelet! Egy hangot sem! Pedig azt írja a hangszóró részére hogy a Driver naprakész! (most töltöttem le hozzá High D. (Realtek) Codec szoftvert is)! (még régebben nagy szenvedés árán ,találta hozzá egy jó drivert amivel nem ment az 5.1,csak szimpla hangkártya ként működött)!

Egyedül a: "Multimédiás Videóvezérlő"-t nem ismeri fel a gép!

Viszont csakis Digitális kimenetet ismer fel! Sima Hangszórót nem!

Egy Creative Sound Blaster Live 5.1 hangkártyáról van szó!

[link]

2012. aug. 8. 23:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem is eltűnt a hangkártya drivere a gépemről (Relatek HD Audio Menager), sőt a védelem letiltotta az Eszközkezelőben. A hangbeállítások egy részét is elnémította. Új drivert kerestem, a WOT kiegészítő a Google keresőjében több találatot is letiltott, mint veszélyeset (Error). Végül találtam jót, letöltöttem, de a fejhallgatót is cserélnem kellett. A Realtekkel komoly gondok vannak.
2012. aug. 8. 23:19
 2/8 Fényes Lajos ***** válasza:
A driver beállitásaiban állitsd át a kimenetet AC 97 Audiora-( akis sárga mappa a jobb oldalon a speciális beállitásokban pedig mindkettön a felsö legyen kipipálva.
2012. aug. 8. 23:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Menj végig az összes beállításon, mert elég, ha egy beállítás el van némítva, a többi sem fog működni. Soha nem használtam hangszórót, mégis azt állította be, pedig fejhallgatóm van. Vezérlőpult/Hangok és audioeszközök, illetve Realtek HD Audio Control Panel. És nézd meg az Eszközkezelőben, nincs-e letiltva!
2012. aug. 8. 23:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Tegnap váratlanul küldött egy Visual ++ frissitést a Microsoft, ők is rájöttek, mi van a Realtek driverekkel. Gáz, ezért hallgatnak.
2012. aug. 8. 23:25
 5/8 A kérdező kommentje:

A kis sárga mappában bepipáltam mind a 2-őt!

Ki is jelezte hogy van (Hangszóró) hang!,de viszont egyik kimeneten sem jött ki egy szál hang sem!

AC 97 audiora hol tudom átállítani??

2012. aug. 8. 23:39
 6/8 Fényes Lajos ***** válasza:
nekem a sárga mappában van az AC 97 Audió beállitás
2012. aug. 9. 12:18
 7/8 Fényes Lajos ***** válasza:
Hony rendesen be tudd állitani a dolgokat, hátra dugd a hangszórot, aztán a lehet a driver kezelöjében állitgatni tovább.
2012. aug. 9. 12:20
 8/8 Fényes Lajos ***** válasza:
Valószinü hogy elöre dugtad a fejhalgatót... A multlor a haveromnál telepités után ugyanez volt gond, Ugy oldottuk meg hogy hátra bedugtunk ehy 2.1-et, ezután atállitottuk a beállitásokat AC 97 Audióra ezután már a 2.1 ment is és a 2.1 hez még elöre bedugtuk a fejhalgatót Az ,,Eszközspeciális beállitásokban,,- ban pedig a ljátszási és a felvételi eszközben a ,,felsö legyen kipipálva-nekem igy megy, ja és a ,, hangszóró! ne pedig a ,,Digital output legyen alapértelmezett ként beállitva.
2012. aug. 9. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!