Számítógépház ajánlás? (gyorsan)
Megvásároltam egy gtx 285-ös videokártyát, de az a probléma hogy sajnos nem fér el a házban, nagyon megköszönném ha valaki tudna ajánlani 10 ezer ft (vagy ici picit a fölött)
valami jó kis házat amibe ez a videokártya és az ASUS P8H61-m LX2 alaplapom elfér persze a többi komponenssel
egy darab merevlemezzel! nagyon kellenének a válaszok mert szorít az idő tehát nagyon hálás lennék...
Azt hiszem t9 lesz belőle mégis, OCZ tápok jók?
Úgy hallottam hogy elég jók!
OCZ CoreXStream 500w elég lenne?
A Sharkoon t9 value-be bele lehet tenni micro atx-es alaplapot is ugye?
Francba, az m tec-es nagyon jó lett volna de sajna a tesztbe ezt írták:
A számítógép ház mérete egyébként 470x200x430mm (magasság: 470mm, szélesség: 200mm, mélység: 430mm), vagyis az ATX méretezésnek megfelelő alaplapot tudunk beleszerelni.
Melyik lett végül?:)
amugy ATX házba általába mindbe a mAtx is belemegy épp azért mert sokan azt vesznek mert olcsóbb
illetve ha még sem lene elég csavarhely szerviz szerintem még 1 ezrest sem kér el érte hogy csináljon bele
de mint látod abban neki is mAtx van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!