A Codegen tápegység tényleg annyira rossz?
Én már 2-3 éve azt használom,tehát ezek szerint nagy mázlim volt hogy nem ment el a gépem
Miért is olyan rossz ez?A PC-k több mint fele garantáltan tönkre megy?
Nagyon nem szeretném ha hazavágná a gépemet úgyhogy nézek is egy új tápot azonban szeretnék véleményeket hallani erről a tápegységről,leginkább azzal kapcsolatban hogy miért vannak ennyire rossz véleménnyel az emberek róla?Hazavágott már sok gépet?Azért gyártják azt a tápot hogy új gépet kelljen vennie a szerencsétlen felhasználónak?
400W-os a tápom amúgy és gamer gép tehát nem szívesen hagyok a gépemben egy időzített bombát
De mi van ha a média manipulálja az embereket ilyen rémhírekkel csak azért hogy vegyenek másik tápot(ami több pénzt jelentene a PC iparnak)
Szar hatásfok, a ráírt és leadott teljesítmény közt van némi difi negatív irányba(12V-os ága névleges teljesítményéhez képest vicc), magasabb terhelésnél ingadozó feszek stb...
Itt is olvasható néhány érdekes hsz:
Köszönöm a válaszokat.Fél évig még remélem kibírja ez a táp,utánna veszek egy másikat mert nem úgy állok anyagilag,ha meg már veszek tápot akkor valami minőségit akarok venni nem valami olcsó 5000 forintos vackot
A probléma az hogy az én gépemet szakemberek rakták össze :/ Hát szép hogy ilyen tápot raktak bele,ha már ennyire drágák voltak bele az alkatrészek akkor igazán nem kellett volna pont egy ilyen tápot belerakni :/
A 7 évig működőt énis szétszedtem és újra összeraktam, beraktam egy másik értéktelen gépbe, és semmi baja nincs.
(értékesebb gép alá persze nem merném rakni) + a mit működtet, alig fogyaszt valamit, semmi túlhajtás, minden alapon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!