Miért nem elég sose semmilyen videókártya?
Figyelt kérdés
Helló, az a kérdésem hogyha mondjuk venni akkarok egy kártyát akkor miért kell mindig a csúcskategoriába kerresni?
Például nekem E5200 Mellet egy Gainward Gt440 elég jól teljesit és nekem elég mindenre.
Crysis 2 1280X1024 Advancedba simán megy.És nekem ez elég,csak ha rákérdezzek egy kártyára nem megy rajta fullon?
de most miért is fontos ez szerintem már az advanced beállitás is nagyon élvezhető és szép. :) Vagyis gondolom itt inkább a vilogás a lényeg hogy másnak jobb van például HD7770 :)
2012. aug. 8. 09:33
11/12 anonim válasza:
Szerintem nem , mert annyiért van hd 6570 és az gyorsabb nála
Találtam egy összehasonlítást hogy lássad hogy igaz amit mondok.
12/12 A kérdező kommentje:
Hát igen! Lehet vannak nála jobban de már megvettem elég ez nekem , 8600Gt-től sokkal erősebb! :)
2012. aug. 13. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!