Akik járatosak a hardverekben, ajánlanának nekem konfigurációt?
"Amugy Fernandez,miert jobb a te konfigod,mint az enyem?:D"
Jobb alaplap,jobb CPU, ami jövőképesebb.
Köszönöm aki lepontozott!:D Legalább lenne annyi benne,hogy indokolná a lepontozást...
Persze,hogy menni fog.
Amugy meg mind1,hogy melyiket veszed,de az elsoben a proci az "valodi" 4magos,az fx4100 meg 2modulos,tehat az is 4szalon dolgozik,de "nem igazi 4magos".A kesobbiekben lehet h jobb lesz az fx,majd a win8-al,de en az x4-et vennem.
Jatekok teren ugyanaz a ket konfig,mivel ott nagyreszben a vga dont,es a videokartya ugyan az.
viszont jatekok teren ez tokmind1.
En mondjuk most is a phenom-ot vennem.
A lényeg a lényeg, mégpedig, hogy kaphatok ennyiért megfelelő gépet. Októberben veszem meg, addig hátha lentebb megy az ára. Nem tudom melyik processzort veszem, de ahogy látom sok különbséget nem fogok tapasztalni. A videokártyáról már sok jót hallottam, az FX szériáról szintén, valószínűleg amellett döntök. Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!
Ha esetleg tényleg lentebb mennek az árak, akkor azért bepróbálom mondjuk az FX 6100-at dupla memóriával.
Hát októberig változnak majd az árak, és valószínűleg jönnek majd az FM2es Trinity APU-k, szóval inkább tedd fel majd még egyszer a kérdést, ha aktuális lesz:)
(BAZEG ILYEN NINCS:D:D Nem tudom ki látta a kézi meccset, de soha nem voltam ilyen extázisban:D bocs az OFFért, de nem bírok magammal:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!