Ki tudnátok egészíteni ezt a konfigurációt?
Van pár hardver amit már kinéztem magamnak, ezek a következők:
CPU: AMD FX-6100
RAM: KINGMAX 2x4096MB DDR3 1333MHz (dual channelre kötném)
VGA: SAPPHIRE 11200-00-20G HD7850 2GB GDDR5 PCIE
HDD: SEAGATE 500GB Barracuda 7200rpm 16MB SATA3 ST500DM002
Ezekhez kellene kompatibilis ALAPLAP, HÁZ, HÁZ- és PROCESSZORHŰTŐ és TÁPEGYSÉG (mind az 5, kérlek ne felejtsetek ki egyet sem :P )
Még annyi kérdés lenne, hogy a 6 magos proci teljesítményét ki tudom e használni olyan programokon amik még nem használják ki mind a 6 szálat. Hozzáteszem a gépet csak játékra használom! Mivel nagykerben venném a cuccot, kérlek ezeken az oldalakon böngésszetek hozzájuk alkatrészeket.
www.ramiris.eu
www.juventus-team.hu
Köszi a segítséget
Lehet hogy én vagyok vak, de ezeken az oldalakon nem látom az árakat. Így nehéz lesz összeírni a cuccokat.
Amúgy 2 ezres hűtőt nem nagyon éri meg venni. Azoknál általában még a gyári is jobb.
Ház hütö a jobbféle házakin szokot leni hátul és elöl szóval az se biztos hogy külön kell
Tápegység CoolerMaster GX 450W, Chieftec CTG 450W, FSP Hexa 500W
ha van ott XFX Pro 550W jó áron akkor azt vedd
alaplap
Asus M5A97 Pro
Asrock 970 Extreme 4
MSI 970A G46
.
Ház Cooler Master 430 vagy 431 Plus
Köszi szépen! Amiket linkeltél, azokat megnéztem árral (többit nem mert melózom :) )
HÁZ - 7060 FT
Táp - 12510 FT
Alaplap - 20610 FT
450W-os táp az nem kevés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!