Dj Chris kérdése:
Fekvő számítógépem van, és a tetejét, vagy oldalát (Kinek, hogy tetszik) nem tudom egyszerűen levenni, pedig minden csavart lecsavartam, hogyan kell leszedni?
Figyelt kérdés
Ilyen számítógépem van!
Aki tudja,hogy hogy kell leszedni, az írja meg, köszi...
2012. aug. 7. 13:46
1/10 anonim válasza:
Erősen told meg hátrafelé a ház tetejét.
2/10 anonim válasza:
keress rajta valamilyen pöcköt vagy akasztót és azt próbáld meg lenyomni/felhúzni/eltolni/stb :D nekem IBM gépem volt még régen,azon hátul 2 műanyag kallantyút kellett felhúzni és úgy csúszott le egybe a teteje.lehet h ez is olyasmi. :)
3/10 A kérdező kommentje:
Próbáltam, és egyszerűen nem akar lejönni...
A szélén van 2 gomb amit be is nyomtam, de akkor sem akar..:((
2012. aug. 7. 13:50
4/10 anonim válasza:
Csavarokat keress oldalt vagy hátul (esetleg alatta), ezeket szedd ki, aztán próbáld meg lehúzni. Én ugyan állítva használom a gépemet, de fekve is lehetne.
5/10 anonim válasza:
Benyomod a két gombot és felfelé meghúzod a hátulját.
6/10 A kérdező kommentje:
Csavarokat csak is 3-at találtam...
Mindent köszönök, és ki is fogom ezeket próbálni.
2012. aug. 7. 17:24
7/10 Arcarius válasza:
Próbáld meg úgy, hogy benyomod a kettő gombot az oldalán, és felfelé húzod a hátsó részt.. :)
8/10 A kérdező kommentje:
NA VÉGRE SIKERÜLT :DDDDDDD
2012. aug. 9. 01:39
10/10 A kérdező kommentje:
A két gombot benyomtam, és az egész oldalát húztam előre...
Ahogy van, az egész.
2012. aug. 10. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!