Tetszik ez a laptop?
Figyelt kérdés
tudok rá telepíteni Windows-t? ha igen, hogy? (usb?)
netezésre, filmnézésre lenne leginkább használva, plusz elvinné a WOW-ot? (bocs iszonyat laikus vagyok, a tesóm meg, aki ért hozzá valamit, neki lenne ajándékba, tehát nem kérdezem meg :D)
2011. szept. 30. 21:28
1/4 anonim válasza:
Háát..nyögve nyelve minimumon elmenne a wow de ha sok a karakter laggolna nagyon, én nem ajánlom, nem játékra való a laptop, legalábbis 200alatt nem nagyon találsz arra.
110környékén tudok egy jót amin mennének szépen a játékok.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! közben kiderült, hogy tesóm le akar szokni a wowról :D szóval a wow nem feltétel, hogy rendesen menjen rajta, hála az égnek, már tiszta függő volt... :D
2011. szept. 30. 21:46
3/4 anonim válasza:
Ha fuggo volt akkor valoszinuleg megvan neki a gep amin jatszik, ami valoszinuleg jobb mint ez lenne szoval ez nem feltetel. Netre, filmre pedig ez megfelel, bar szerintem kicsit draga.
4/4 anonim válasza:
Ez egy notebook. Kiveszed a Win7 DVD-t, beteszed a meghajtóba és onnan bootolsz. Nem akarom tudni miért írtál ilyen kérdést. WoWot sztem röhögve viszi. Legfeljebb nem max grafikán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!