Van ilyen írható lemez? Ha igen, mennyibe kerül, mi a neve?
Szeretnék kb. 7 GB-s programokat lemezre írni.A meghajtóm DVD-RW ,fájlokat kiírni csak úgy szoktam,hogy beteszem a lemezt a gépbe,USB-Flashnek formálom,ez kb. 1 perc,és egyszerűen bemásolom a meghajtóra azt,amit ki akarok írni,szóval nem használok Nero,semmilyen más dvdíró programot(windows 7 home premium a gépem) .
Ezek játékprogramok lennének,később szeretném őket lemezről feltelepíteni,ha szükséges lenne.Van ilyen lemez,ami ekkora mennyiséget bír tárolni,és meghajtómmal írni is tudom? Ha nem tudom többé megváltoztatni a lemez tartalmát,az se nagy baj.
A Blu-ray lemez:
2011-ben adott hírt a General Electric az 500 GB-os optikai adattároló lemez prototípusáról, amit a DVD és a Bluray utódjának szánnak. Az alapjául hologramos technológia szolgál: a nyers polikarbonát lemezen több milliárdnyi apró hologramképet helyeznek el, majd az írást végző lézer úgy rögzíti az információt, hogy egyes hologramokat kiéget, másokat meghagy. Előbbiekből lesznek a nulla értékű bitek, utóbbiból az egyesek.
EZ KELL NEKED!!!
Találtam Blu-ray lemezt 50 GB nagyságban,tényleg ez kell nekem :D Lájkoltalak :) És nem is drága,1500 Ft . Egyszer írható,de az nem számít.És egyébként tudnám írni DVD-RW-vel ?
nem tudod írni DVD íróval.
ha az íród tud dual layeres DVD-t írni, akkor az kell neked. (8,5 GB)
Rá kell, hogy legyen írva az íród elejére.
Ilyesmi feliratot keress: DVD-R DL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!