Hogyan tudok egyszerre lenyomni több gombot úgy, hogy ne ragadjanak be?
Az lenne a probléma, hogy játék közben, ha 2-nél több gombot lenyomok, akkor néhány másodpercig blokkolja a billentyűzetet és az egeret a gépem, nem tudom őket használni, közben a lenyomott billentyűk még be is ragadnak, csak akkor áll helyre, ha megint lenyomom őket. Már próbáltam kikapcsolni a beragadó billentyűk funkciót (win7), vagy beállítani, de semmi változás.
Kicsit utána néztem a témában és mindenütt a billentyűzetet okolták, de ez az eset itt nem áll fent, ugyanis régen ugyanezzel a billentyűzettel ez nem okozott semmi problémát. (Ja, és a kiosztással se volt gond, nyugodtan tudtam nyomni egyszerre két nyilat/wasd-ot és mellé 1, akár 2 gombot, amiknél most beragad.) Gondolom az oprendszerrel lehet a gond, de a beragadó billentyűkön más nem jutott eszembe.
Valakinek volt hasonló problémája? Esetleg tudnátok rá megoldást?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!