Mi a véleményetek ezzel a laptoppal kapcsolatban?
Ha tudtok jobban mondani ebben az árkategóriában (+/- 15ezer Ft)akkor szívesen meghallgatom.
A HP Probookok jó gépek, de amit te linkeltél nagyon gyenge az árához képest.
A AMD Mobility Radeon HD6480G gyengébb, mint a GT520M ami pedig egy belépőszintű videokártya. Az AMD A4-3305M pedig kb. 30% gyengébb, mint az i3 2330m. Ha nem játékra kell, akkor még jó választás lehet, de drága. Én ezeket ajánlom.
Ebben a videokártya kb. egy szinten van a GT630M videokártyával ami laptopos viszonylatban elég jónak számít. A proci pedig nagyjából egy i3 2350m szintjén van.
Köszönöm szépen a válaszodat, kielégítő volt!
Ritkán játszok (évente kétszer, mikor kijön az új Call of duty meg az új Need for speed) tehát nem az az elsődleges cél. Viszont mérnöknek fogok tanulni szeptember 1től, tehát tervezőprogramoknak jól kéne menni rajta. Tehát fontos lenne a különálló VGA.
Amit küldtél, TOSHIBA, bivaly egy gép ahogy nézem. I5, 8gb ram, 2gb VGA. Ilyen jót nem is találtam még hasonló áron. Van ennek valami negatívuma, hogyhogy ilyen olcsó? Ajánlanád te ezt nekem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!