Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a videókártyámmal?

Mi lehet a videókártyámmal?

Figyelt kérdés

CoD4-ben ugyanazzal a configgal 250FPS megvolt eddig, de most 90-150 FPS körül mozog.

Szerintem a videókártyával van valami..

2012. aug. 4. 14:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Hány fokos a VGA? Egyébként nem tök mindegy?
2012. aug. 4. 14:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Utálom az ilyeneket hogy "Jaj, nincs meg a 200 FPS, mi lesz!?"

60 FPS is bőségesen elég.

2012. aug. 4. 14:55
 3/5 anonim ***** válasza:
38%

És azt miért nem értitek meg hogy ilyen FPS játékban, mint a COD2/COD4, ott nem mindegy azért, hogy 40 fps vagy 250fps... Ha valaha játszottál valamelyikkel tudhatnád. 250FPS az elég jól jön. Gyorsabban lő a fegyver, jobban "beadja" a lövéseket stb.

Amúgy nézd meg hogy mennyi a hőmérséklet, lehet hogy túlmelegszik. Valamint lehet hogy túl poros lett, tisztítsd ki. Esetleg vírus, vagy valami nagyon keresztbe tesz. Ha a fentiek nem segítenek, akkor tedd újra az op. rendszert.

2012. aug. 4. 15:10
 4/5 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszolónak igaza van. Nem mindegy, hogy 40-60 fps vagy 250. :)

Amúgy hogy tudnám megnézni a hőmérsékletét a vidi karinak? Melyik programmal? nvidia geforce 9500 gt videó kártyám van

2012. aug. 4. 17:12
 5/5 anonim ***** válasza:
10%

Jó tudtam hogy le leszek pontozva, mert sokak úgy vannak vele hogy 30 fps már elég mert nem szaggat.Ezt alá is írom.A legújabb FSP játékoknál, vagy akármilyen más játékoknál oké. De ezeknél a régebbi FPS-eknél nem mindegy, már leírtam miért.

Amúgy a Speccy nevű programmal tudod nézni például.

2012. aug. 4. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!