Mi baj lehet a videókártyámmal?
Figyelt kérdés
Az a problémám , hogy ha a gépemet áramtalanítom akárhogy (lekapcsolom az elosztót,kismegszakítót vagy áramszünet van) akkor utána ha bekapcsolom akkor nincs kép a monitoromon , az írja ki , hogy nincs jel. Ilyenkor azt szoktam csinálni , hogy előszedem a régi videókártyát berakom , azzal működik és utána pedig vissza az aktuálisat. Ez általában működni szokott , eddig még mindig bejött , de van , hogy ezt el kell játszani 4x , 5x amit elég idegölő és fárasztó. Nem tudom mitől lehet ez , más kártyákkal sose volt ilyen problémám , de ez egyszerűen nem állapot , hogyha van egy áramszünet utána szerlehtek fél órát , hogy jó legyen . Valaki tudja , hogy mit lehet ennek az oka , és hogy hogy lehetne kiküszöbölni?2012. febr. 10. 19:19
1/8 Jack Jonson válasza:
nem kell ezt szerelgetni
ha bekapcsol és nicns kép akkor járasd 5 percig
resetet nyomsz és úgy jó lesz
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm , legközelebb kipróbálom ! Egyébként ez mitől van?
2012. febr. 10. 19:31
3/8 anonim válasza:
Nekem az alaplappal van ez. Mindig várni kell áramszünet után egy 10-15 percet, különben még a BIOS-t se tölti be.
4/8 anonim válasza:
Nekem is az alaplapra integrált VGA-val van ez nem tudom mitől... :O
5/8 anonim válasza:
Legjobb ha elviszed pc bontoba és ott megnézik nkm is ez volt a bojom utána 1 szer megcsinalta mikor haza vittem és nem csinalta meg lehet hogy vmi kontakt hiba pofozd meg a géphazat ne erosen csak rezegjen kicsit
7/8 A kérdező kommentje:
Ma volt egy áramszünet , járattam vagy fél órát utána de nem volt jó sehogy , nem tudom mi baja lehet , szervizbe nem fogom elvinni ezért , csak kérdeztem hátha tudja valaki mitől lehet ez egyáltalán és mit lehetne ellen tenni.
2012. febr. 15. 15:26
8/8 Jack Jonson válasza:
Szedd ki a videókártyát és hajtogasd meg egy kicsit(nem úgy mint a papírt) vagy csavarhúzónak a műanyag nyelével piszkáld meg a hátulját. Nem tudom hogy írjam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!