Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » XP újratelepítés. Mi lehet a...

XP újratelepítés. Mi lehet a hiba?

Figyelt kérdés

Az lenne a problémán, hogy a napokban amikor bekapcsoltama gépet és megszerettem volna nyitni a Firefoxot( vagy akármit9 egy kis idő múlva ilyen 'fehér csíkok' jelentek meg és újra indult a gép( No SIGNAl- ezt is kiírta)

Leszedtem egy XP-t a BeLoad nevezetű oldalról( megnéztem a HSZ-ket diécsrték a torrentet9 jó letöltöttem egy progival amit szintén csak dicsértek rá tettem egy pendrivre. Betettem a gépbe nyomogatta az F12-t elindult a Windwos Xp telepítése és ekkor ezt írta ki( nem pontosan fejből írom le)

A 'D' partíció sérült nem lehet megjavítani. A windows Xp telepítése nem lehetsgées8és F-t kellett nyomni az újraindításhoz)

Mi lehet a baj? Hogy lehetne megoldani, hogy mégis rá rakjam a windwost?

2012. aug. 4. 11:38
 1/5 anonim ***** válasza:
a merevlemezed ment tönkre. újratelepítés sem segítene
2012. aug. 4. 11:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem akkor egy új vinyó kell.. Köszi a gyors választ!
2012. aug. 4. 12:03
 3/5 anonim ***** válasza:
de ennyire azért ne bízz bennem. előbb esetleg nézesd meg a szervízzel.
2012. aug. 4. 12:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Rendben elviszem ma a gépet egy szakihoz.
2012. aug. 4. 12:42
 5/5 anonim ***** válasza:
mit mondott a szaki ?
2012. aug. 6. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!