Windows XP újratelepítés. Mi a hiba? :/
Sziasztok! :)
Az lenne a problémám hogy letölöttem a Windows XP t torentről..:$ Kiírtam egy cd re és feltelepítettem egy gépre minden szépen ment amíg el nem indult a telepítés után...
Csak az alap windows téma van rajta :S Internet explorert éppen h csak megnyitja és be is zárja az alap hátérképek zenék stb hiányoznak és szinte semmit nem lehet csinálni a gépen... :S:/
Gondolom azért mert torentes a windows :S Tudna nekem valaki erre egy megoldást? :)
A torrent -en sokszor csak takony pistike Windows -ok vannak. Ezek stabilitása és megbízhatósága hagy némi kívánmnivalót.
Eredeti MSDN telepítőt kell használni. Azokkal biztos nem lesz baj, mert nem piszkált beléjük senki
Innen elvileg le tudod szedni:
WindowsXP4ever 2011.12.26 - totál friss
microbit.eu
majomp...
Teracode
Beload
Én a 4evert másfél éve használom 3 gépen
Ebből egy Laptop, egy régi 1200 Celeron és egy Intel 2,4 Dual gép amelyiken van egy Win7 is.
Nem igaz, hogy nem jó. Az utolsón végin jó a telepítés, az októberi akadt valóban.
az a baj a pistike windozal hogy sajnos néha a drivereket is beintegrálja ,aztán ha van egy uj hadver és felakarjuk rakni jönnek a baz+ ek
meg aztán sok olyan programot beállítást tartalmaz amit én pl nem is akarok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!