Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows XP újratelepítés. Mi...

Windows XP újratelepítés. Mi a hiba? :/

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

Az lenne a problémám hogy letölöttem a Windows XP t torentről..:$ Kiírtam egy cd re és feltelepítettem egy gépre minden szépen ment amíg el nem indult a telepítés után...

Csak az alap windows téma van rajta :S Internet explorert éppen h csak megnyitja és be is zárja az alap hátérképek zenék stb hiányoznak és szinte semmit nem lehet csinálni a gépen... :S:/

Gondolom azért mert torentes a windows :S Tudna nekem valaki erre egy megoldást? :)

2012. jan. 1. 18:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem a 4ever-hez szinte hozzá sem kell nyúlni csak a progik telepítésénél és rajta van az eredetiség törés meg az összes frissítés december végéig.
2012. jan. 1. 19:15
 12/19 P.O.C. ***** válasza:
55%

pcplatinium jó mondja. A Pistike Windowsokkal csak a baj van, rengeteg mindennel összeakadnak.

Más dolog, amit több tíz ezer ember hivatásszinten tesztel, szinte az összes létező programmal, és igazi támogatási rendszere van, mint amit 5-10 ember egy pincében.

De ha minden áron sz*patni akarod magad, akkor hajrá! Kalandra fel!

2012. jan. 1. 19:28
 13/19 anonim ***** válasza:

Én úgy vagyok vele hogy inkább ott ülök a telepítésnél mint hogy 2 nap múlva vissza keljen mennem a polgárhoz kínlódni 2,3 órát persze ingyen , mert ugye miért ne akkor ne működne a külső HDD meg még sorolhatnám wifi ,tegnap még tudtam játszani ma miért nem?

és persze 2 nap alatt vagy 200gb os úgymond fontos anyagot felpakolnak azt mentsed le vagy rakd át egy másik partra! stb,stb és a legjobb az hogy neked kell más winyoján úgy lementeni a dolgokat mind ha te lennél a nagy gondolatolvasó

Na ezért nem telepítek

fure erket meg tepsi fovereket meg izé bizéket

Win xp sp 3 :link megy privátba

ezzel meg írd ki : [link]

:)

az előző linket szét szedtem mert nem engedte a rendszer

csak össze kell húzni a helyközöket

2012. jan. 1. 21:43
 14/19 P.O.C. ***** válasza:

"..Én úgy vagyok vele hogy inkább ott ülök a telepítésnél mint hogy 2 nap múlva vissza keljen mennem a polgárhoz kínlódni 2,3 órát persze ingyen.."

Ha gyakran vállalsz szervizes munkát, akkor jó tanács kapusoknak: ;)

Acronis True Image Home vagy CloneZilla vagy Norton Ghost vagy stb partíciómentő Live CD.

Az árnyékkép létrehozása 5-10 perc, a visszaállítás meg még kevesebb. Én már régóta így csinálom, ha a kuncsaft hamar hazavágja a rendszert. :)

2012. jan. 1. 21:57
 15/19 anonim ***** válasza:

Köszönöm P.O.C én ezekre nem is gondoltam

Nem annyira gyakran általában valakik ajánlani szoktak :)

köszi.

2012. jan. 1. 22:43
 16/19 anonim ***** válasza:

Az előző megállapításokra reagálva:

A 4ever = Hivatalos Hotfixek, pár SATA driver van integrálva és pár beállítás módosítva. Más belepiszkálás nem történt, a többi hagyományos telepítésként hajtódik végre, de ezeket te választod ki, melyiket akarod.(ezek a csatolt programok)

Tehát a lényeg, nincs kiherélve sem átalakítva. Ami gondok voltak vele, a progik telepítésénél adódott, mert a regisztrációt, serial-t, stb is beírta atomatikusan - ott akadt el néha. De ezt később korrigálták.

2012. jan. 2. 08:37
 17/19 aph7 válasza:

Helló. Hogyha mindenki a Windows Xp 4everrel jön akkor énis letölteném de nincs semmi olyan torrentes oldalra meghivóm? Valaki nemtudna küldeni egyet?

Válaszotokat köszönöm előre is

2012. jan. 2. 18:15
 18/19 anonim ***** válasza:
zuzu nmr
2012. jan. 3. 00:30
 19/19 anonim ***** válasza:
aph7 - Ide nem kell egyelőre meghívó: *****

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. jan. 3. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!