Milyen tápegység kell ehez a confighoz?
2012. aug. 2. 19:15
3/22 anonim válasza:
Szerintem ott már lesz egy kis cpu limit, de tetudod.
Meg ennek nem 1 monitor kéne, hanem 3, de azok is fullhd-sak.Akkor lehetne igazán élvezni.
táp: [link]
Ez már bőven elég lesz neki.
4/22 anonim válasza:
Omg ja akkor egy 850-900-as elég lenne. Persze be kell vallanom nem néztem utána mert sietek. Kb a kártya fogyasztását 400W-ra saccoltam NEM 578-ra persze
szerintem te nem fogod kihozni belőle a max-ot ezért
inkább az a kártya 450W fogyaszt
5/22 anonim válasza:
Azzal az alaplappal te soha az életben nem fogsz CF-et építeni, meg amúgy is felesleges a CF, elég bőven 1 7970 is.
6/22 A kérdező kommentje:
jó kösz.akkor vegyek egy új procit?
2012. aug. 2. 19:36
7/22 anonim válasza:
Meg a monitor 1366x768-as felbontású, erre akarsz te 7970 CF-et? Ez valami kamu kérdés, vagy a kérdező nagyon sötét.
8/22 anonim válasza:
Sylar7 Te meg egy tahó vagy, és akkor finoman fejeztem ki magam.
9/22 anonim válasza:
Kösznöm, már régen dícsértek.
De most tedd a szívedre a kezed, és mond hogy neked csöppet sem kamu ganyús, hogy valaki több százezret adna egy 7970 CF-re, és ezt egy 14ezres lapra akarja építeni ami nem is tud CF-et, meg 30ezres kis felbontású monitort akar mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!