3/10 anonim válasza:
A mindenképpen egy kicsit nem túlzás azért?
4/10 Panda Péter válasza:
szerintem is túlzás. a második generációs CX-ek bele nem a legjobb, ezzel szemben az Antec mindig jó beleket használt, bár hogy ebben pontosan mi van, azt nem tudom.
6/10 Panda Péter válasza:
akkor meg 100x inkább az antec. a 2. gen CX-ek bele közel sem acélos.
7/10 anonim válasza:
Megmondom őszintén én ezek közül egyiket se venném:
Hogy miért?
Egyesek szerint a Corsair-nak van egy kis "ciripelő" hangja, amit készenléti állapotban is lehet hallani.
Az Antec nagyon fapados.
Ha viszont csak ez a kettő van, akkor Antec.
8/10 Panda Péter válasza:
nem tudom miért írod, hogy fapados, annyi hogy nincsenek harisnyázva a kábelei, de az házilag is meg lehet csinálni.
9/10 Zylian válasza:
"Az Antec nagyon fapados. "
Miért is? Nagyon jó tápgyártó.
10/10 anonim válasza:
Egyik sem valami kiemelkedő, de azért nem is rosszak, egyik sem a gépgyilkos fajta.
Az Antec-nek kicsit jobb a bele, a Corsair-nek meg hosszabbak a kábelei és mind harisnyázott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!