Menyiből jön ki egy pc játékra?
Csak a gép érdekelne. Szeretnék a mai játékokkal legalább mediumon játszani. Van-e érezhető diferencia a 128 bit és a 256 bit-es VGA között? Egy HD-s monitort használnék hozzá. Ha megkerhetnelek titeket akkor rakjatok nekem össze konfigokat hogy tudjak választani. Lehet ár érték arányos nem kell teljesen a legolcsóbb mindenből.
Előre is köszi. A maximum kb 180k de ha valaki drágábban rak össze és odairja hogy miért azt is megköszönöm.
"Na akkor én rakok össze egy konfit neked"
Bár ne tetted volna...
Kérdező a 180k-t meg te mondtad, nem én... Most meg olcsóbb kell?
Azt írd már hogy akkor végülis mennyiért akarsz, mert nem írok össze 10-et mire eldöntöd. Persze lehet olcsóbban, de akkor már faragni kell itt ott.
Mert... hát ha kell neki valami olcsóbb akkor ez van.
És én jobb konfit kihozok 180k-ból.
szóval kár volt megszólalnod.
""Na akkor én rakok össze egy konfit neked"
Bár ne tetted volna..."
Ezen, de jót nevettem :D Am ma elég sok hülyével akadsz össze mint látom.
"egérből nem lehet szart venni csak sose noname-et vegyél ennyi."
Ez komoly? Egy kis olvasni való: [link]
"Mert... hát ha kell neki valami olcsóbb akkor ez van. "
LGA775 újonnan? olcsón lehet LGA1155-be, és AM3+-ba is fektetni, így nem vágom miért kéne abba.
"És én jobb konfit kihozok 180k-ból."
Nyers teljesítménybe lehet jobbat(olcsóbb alaplap vonalon elindulva), de azért egy gépnek nem árt ügyelni az arányaira se.
"szóval kár volt megszólalnod."
Erre mondják, hogy "köhög a bolha"....
Hart
Hát igen, ez valahogy nem az én napom :D
Amúgy persze, erősebbet én is ki tudnék hozni, 3ezer Ft-os házzal meg 10ezres lappal stb...
De azért adjunk már mindenre. Legalábbis én úgy szeretem, ha minden alkatrész megüt egy szintet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!