Összeállítanátok nekem egy hihetetlenül jó, fullos konfigurációt?
Lehet furcsa kérés, de a legjobb konfigurációt szeretném megvenni. Mindegy hogy AMD-s vagy INTEL, az ár nem számít (ne kérdezzétek miért).
Egy teljes gépre lenne szükségem, azaz:
ház
alaplap
processzor
memória
winchester
videókártya
tápegység
DVD és BluRay író-olvasó
(Nem tudom még mi kell egy gépbe, de ha van valami plusz akkor azt is rakhattok)
Szóval még egyszer. Az ár nem számít, csak full-os gép legyen.
//Szerencsém volt ;)//
Én itt most off-olok,
gratulálni szeretnék neked, örülök hogy te nyerted meg, irásodból látni hogy normális vagy, bár én helyedben nem mertem volna igy ide irni a történeted, biztos ami biztos,
és akármennyire örülök hogy te nyerted ,ne tudd meg mennyire k*rva irigy vagyok most :DxD
mennyi volt a nyeremény?
Őszinte leszek veletek fogalmam sincs mennyit nyertem. :D 2 milliárd forint felett, a hivatalos oldalon az áll, hogy 2.057.602.470 Ft-ot. Kaptam értesítést hogy egy jókora összeg jött a bankszámlámra, de hogy pont ennyi e, azt nem tudom :)
Annyiban pozitívumként fogtam fel a dolgot, ahogy ti is látjátok. A gyermekemnek megígértem, hogy kap a születésnapjára egy számítógépet (korábban nem egy ilyenre telt volna, de ha jó hát legyen jó most). Nem érzem magamat milliomosnak, ugyanúgy éljük tovább a családommal a hétköznapi életünket egy lakásban. Maradunk a hétköznapi és bevált módszereknél nem költjük a pénzt.
Gratulálok a nyereményhez! Örülök hogy vannak még normális családok :)
Ti megérdemlitek a nyereményt!
Köszönöm mindenkinek a gratulációt. Tudjátok ha le lehetne mondani ennyi pénzről azért, hogy egy családtagodnak, rokonodnak egészséges élete legyen, akkor most azt én megtenném, csak nem lehet... Adományozni meg több szolgálatnak fogok. :)
A számítógépet nem vettem még meg, majd csak október körül fogom, de már előre érdeklődtem, hogy tudjam mit is rendeljek majd a gyermekemnek.
Ez igen ,nagyon szép dolog,hogy adományozol :)
le a kalappal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!