Flash player hogy van ez?
Figyelt kérdés
Na az lenne a problémám van 1 samsung gt-i5800 as telefonom és ha felmegyek netre elkezdeném lejátszani ezt az oldalt (élő adás cod4,lol stb) www.twitch.tv na és azt írja a telefon hogy need adobe falsh player android 2.1 es a telefon milyen flash playert tudnátok ajánlani ami el is indul és használható?2012. júl. 31. 12:43
1/10 anonim válasza:
üdv, android telefon kézbe, nyit -> www.adobe.com -> get Flash player és automatikusan kiválasztja néked mivel érzékeli milyen rendszerről nyitod és már húzza is...
2/10 A kérdező kommentje:
hát köszi de én ilyet nem találok:S
2012. júl. 31. 12:57
3/10 A kérdező kommentje:
hát rámegyek de semmi ilyen nincs hogy elkezdi lehúzni:)
2012. júl. 31. 12:59
4/10 A kérdező kommentje:
android 2.2 től van..
2012. júl. 31. 12:59
5/10 anonim válasza:
egy normális böngésző kéne ami alapból támogatja a flasht mert a gyári az egy tákolmány
6/10 A kérdező kommentje:
opera minit használok de azzal se nyitja meg:(
2012. júl. 31. 13:01
7/10 anonim válasza:
engedélyezve van a tartalom? asszem lehet szűrni hogy mik menjenek
8/10 A kérdező kommentje:
persze minden maxon van képeket is azon hozza ki stb szóval nem tudom 2.1 es android szerintem az a gond
2012. júl. 31. 13:03
9/10 anonim válasza:
akk frissítsd az op.rendszert rajta a névjegy menübe
10/10 A kérdező kommentje:
sajnos nem lehet azok az opciók le vannak tiltva rá se lehet menni csak kiírja 2.1update-1
2012. júl. 31. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!