Érdemesegy Hd7770 et vennem? Jobb lesz mint a mostani HD4850 1gb ddr3 masom? Minden játékot elfog vinni fullon? 1366x768 ba?
Gépem:
athlonII x4 640
ddr3 4gb 1600mhz dual c.
asrock n68c-s ucc
500 w jo kis tap.
(ésmost egy 4850 es vanbenne érdekelne hogy érdemes e váltani)
Directx11 röl nem hallottál még?
Kérdezö 7770 töl számodra nincs jobb vétel csak rosszabb
"Directx11 röl nem hallottál még?"
Nem, még soha, ahogy te sem helyesírásról.
"1366x768-on semmi, de abszolút semmi változást nem fogsz tapasztalni a 4850-hez képest. 200 helyett 300 fps-ed lesz. Na és? Akkor van értelme ilyen kártyát venni, ha full HD monitorod lesz."
most komolyan... még ezen a felbontáson is sokkal jobb kártya a HD7770. és mi van ha a kérdező nem sokára gondol egyet és Full HD monitorra vált? akkor majd nézhet a HD4850-nel. a HD4850 sokkal elavultabb technológia, többet fogyaszt, jobban melegszik. a HD7770 esetében lehet profitálni a GCN architectúrából, jól sikerült és a jövőben jól fog jönni.
"Nem, még soha, ahogy te sem helyesírásról."
úgy tudom ő telefonról ír. gondolom te sokkal jobban írnál telefonról:)
A GCN-t kár még emlegetni, gyakorlatilag évek eltelte után sincs egyetlen egy OpenCL-t vagy Streamet vagy DirectCompute-ot használó átlagembernek való program. A mai napig az általános számítások lehetősége egy átlag ember számára teljesen használhatatlan dolog. Én ne gyertek azzal, hogy a Dirt 3 (vagy melyik) a zászlókat compute shaderrel lengeti, mert az ugye egy baromira hasznos és lényeges dolog.
A 4850-hez való hasonlítás miatt kár a torkomnak ugrani. Nem azt mondtam, hogy rossz vagy azonos szintű a kártya a 4850-nel, csak éppen ha holnap elmegy, megveszi, berakja a gépébe, akkor semmi se fog gyorsabban futni. Ez tény, és nem tartozik ide, hogy létezik kb. 3 DX11 játék, ami DX11 alatt máshogy néz ki, mint 9 alatt, illetve hogy két hónap múlva vesz-e monitort vagy sem. A jelenlegi konfigban is a CPU határozza meg a frame rate-et a pici felbontás miatt, a videokártyacserétől a CPU meg nem fog gyorsulni.
Hogy a kedves barátunk telefonról ír-e, az az ő magánügye, de ha kötekedik, akkor azt legalább értelmes magyar nyelven tegye, erre próbáltam célozni. Amíg nem teszi, addig nem lehet komolyan venni.
itt egyedül te kötekedsz csak a 0 (nulla)! hozáértésedel
De nem gond ha téged ez boldogit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!