Meg éri meg venni radeon HD4850?
Figyelt kérdés
veszek vga-t és találtam egy jót
[link] ez lenne az olcso fsak nem gyári hütésü meg éné és birná.egy intel E6700 proci 4gb ddr3 ram gigabyte 420w?
2012. júl. 13. 10:50
1/8 anonim válasza:
én passzív hűtéssel nem vennék ilyen kártyát, de megéri, majd azért vegyél rá egy jobb hűtőt
2/8 anonim válasza:
Megéri. Még mindig egy nagyon jó kártya
3/8 A kérdező kommentje:
de ha ráfogatok egy ventit akkor nem lesz jobb vagy 2 milyen kéne esetleg keressek gyári eladot külön?
2012. júl. 13. 11:12
4/8 anonim válasza:
Amúgy ilyet gyárilag is adtak ki passzív hűtéssel, bár nem volt a legjobb. De ez az Accelero S2 biztos, hogy nem rossz.
amúgy ez ekkora:
5/8 anonim válasza:
tényleg nem néz ki rosszul, de én ilyen vga-ra akkor se tennék ilyen hűtést
kérdező, fogsz egy 1000ftos rendszerhűtő, fúrsz neki 4 jukat a vga hűtőbordájára és rárakod a ventit
olcsó, egyszerű és hatékony megoldás
6/8 anonim válasza:
Nekem passzív hűtős 1GB-os volt (Gigabyte). Fogtam két leharcolt procihűtő ventit, és ráirányítottam. Sosem fagyott, persze hangos volt. Egy jobb-halkabb rendszerhűtővel nem lesz baj, mégcsak szorosan se kell rátenni. Még tuningoltam is egy kicsit :)
7/8 anonim válasza:
ehez az accelerohoz nem hinném, hogy kéne +venti
8/8 A kérdező kommentje:
azért egyet majd teszek rá de bazi nay ez a hűtő jo ha rámegy az oldala gépháznak a bátyáimnak tuti van ventije amit nélkülőzik ha meg nem veszek eggyet szerintem 10,12 cm-es kell majd 1 vagy 2 köszi a válaszokat
2012. júl. 13. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!