Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen tápegységet vegyek?

Milyen tápegységet vegyek?

Figyelt kérdés

A téma adott. A lényeg, hogy megbízható, minőségi és csendes tápegység legyen. Max. 35eFt-om van rá. Mit ajánlotok?

Én nem nagyon értek hozzá az az igazság.

2012. júl. 29. 00:09
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

" ennyiert meg majdnem veszel Seasonicot... Szvsz jobb enermaxnal... Vagy corsair AX sorozat, az seasonic beles..."

Már amelyik két gyátót csak úgy nagyba ne hasonlítsunk össze, vannak különböző belek. 35-ért a fenti nagyon jó vétel(igaz egy Be Quit Strainght Power E9 400 CM lazán elég, halk is, olcsóbb is). A Corsair AX-ben pedig SS X(ventis típusok) belek vannak, amik vagy 10K-val drágábbak. Meg gondlom AX650-ről lenne szó, abba egy SS X650 van, ami nem éri meg mivel SS X 660 van már annyiból.

2012. júl. 29. 02:04
 22/28 A kérdező kommentje:

A Be Quiet E9-580W CM (a moduláris, nem a sima) az is ugyanannyi, mint az Enermax.

Október...addig kibírom. :)

"Ezt a gepet egy 350es FSP vigan elvinne"

Attól függ neked mi számít vígnak, mert a 80-90%-os terheltség nem jó hosszútávon a tápegységnek... másrészt alacsonyabb hatásfok.

"Szvsz jobb enermaxnal"

Az Enermax-ot ne nagyon fikázd.

"Vagy corsair AX sorozat, az seasonic beles..."

Igen, szuper, de HOL TALÁLOK 35.000Ft-ért AX SZÉRIÁS TÁPOT EMBER?!

Oké, hogy elvinne, de már egy kicsit húzok a CPU-n vagy kicserélem a VGA-t és hopp, nem bírja el.

"ennyiert meg majdnem veszel Seasonicot."

Pontosan milyen típust?

2012. júl. 29. 02:28
 23/28 anonim ***** válasza:

"Szvsz jobb enermaxnal"

Az Enermax-ot ne nagyon fikázd. "

Nem fikázta, csak azt írta szvsz(szerény véleményem szerint). Amúgy az enermax is tud éppen szart, lásd nanx, vagy cylops. Persze azokban a bél CWT volt, nem "hazai" fejlesztés.

Amúgy egy 480-as E9-es 25K-ba meg van. Az is olyan halk mint a fentiek, és CM ez is, vagyis moduláris(am az FSP Aurum bele van bennük).

Abból kiindulva, hogy a legnagyobb trinity is 100W-s TDP keret alá került nem hiszem, hogy kell annál nagyobb. Ha veszel is mellé egy jobb VGA-t ami megy az IGP-vel(sajna még nincs letisztázva melyik fog) még bőven benne vagy, és a tuningra is marad.

Amúgy is szerintem majd októberbe térjünk vissza az egészre, ki tudja mi lesz még addig :)

2012. júl. 29. 02:44
 24/28 anonim ***** válasza:

ez nagyon hasznos volt kérdezö

lényeg szerintem is hogy ne most filóz a tápon és föleg ne most elöre vedd meg

másik pedig hogy tervezett géped minden extrával és fejlesztés után is 200W ot sem fog fogyasztani

amugy pedig nem kell melé beszélni:)

azt mondod netes gép de valószínü inkább hogy játékos is lesz ugyan annyira (tuning, másik vga) szóval ezzel elferdited hogy mit is vársz tölünk

2012. júl. 29. 09:31
 25/28 A kérdező kommentje:

Jó, oké, igazad van, csak egy kicsit laikus válasznak tűnt nekem.

Ezekbe a Be Quiet Straight Power E9-480 és E9-580-asokban FSP Aurum Gold bél van ezek szerint, igaz? Mert én úgy hallottam az FSP-féle bélben vannak kínai kondik is.

Lehet igazad van, minden esetre elgondolkodom egy 480w-oson is.

2012. júl. 29. 14:56
 26/28 A kérdező kommentje:

# 24: Előre látható felhasználása:

80% <- internet, skype

20% <- játék

Mindez 1280*1024-es felbontáson.

BF3 is lenne vele, ezen a felbontáson és közepes grafikával. -remélem érthető

A jövőbeli tuning sem elhanyagolható dolog.

2012. júl. 29. 15:02
 27/28 anonim ***** válasza:

Igen, a Strainght Power E9-ekben az aurum bele van.

Nem, ezekben jó kondik vannak.

2012. júl. 29. 15:41
 28/28 A kérdező kommentje:

Akkor a 480W-os lesz! :)

Köszönöm a segítséget!!!!

2012. júl. 29. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!