3 napja vettem egy SAPPHIRE HD 7850 OC 2GB GDDR5. Az első beszerelés után ki is próbáltam, viszont amikor a kártya terhelést kap pl:játékban sötétebb helyeken elkezd vízszintes csíkokat szorni (vibrálni)?
Nem húztam. Nem használt monitor csere sem. Valakinek ötlete? Esetleg selejtet fogtam ki?
A régi vga-val (ASUS EAH 6770) tökéletesen működik minden.A foglalatban rendesen illeszkedik.
A konfig:
ASUS P8H67 M-PRO
Intel Core i5-2400 @ 3.1GHz ~ 3.4GHz
8GB Kingmax DDR3 1333MHz
Samsung 500GB SATA-II 16Mb HDD
Corsair CX600 V2
LG FLATRON M2262D "22 FULL HD Monitor/TV
hát nézesd meg garancia szervizzel
drivert amd oldaláról legujaba töltöted le?
ha 6770 driverre fent van
legjobb ha teljesen letörölsz mindent tisztán aztán ujraindit
aztán legfrisebb drivert felteszed
ujraindit
és ha akkor is jelentkezik hiba akkor garanica
ha azt mondják hogy jó akkor lesz a probléma
hello, nekem lg flatron e2241 monitorom, van és hd 7850-es kártyám, nekem is ugyan ezt csinálja, de kétlem hogy a monitor lenne a gond, neked sikerült megoldani a problémát? és ha igen mi volt az?
Előre is köszi a választ:D
A válaszom egyben kérdés is.
Nálam ugyen ez van, ha teher van a kártyán akkor a sötét részeken vibrál.
Olvastam máshol is erről, azt írták ezek a kártyák nem szeretik a vga kábelt és átalakítót. Mivel használjátok? Mert álítólag átalakító nélkül, normál DVI kábellel vagy HDMI-vel már nincs ez a jelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!