Kék led sor beszerelés?
Figyelt kérdés
A számítógépházba gondoltam bekötnék egy ledsort. kéket szeretnék, de nemtudom hogy kezdjek hozzá. Közvetlenül a táphoz kel ezeket a plusz dolgokat csatlakoztatni? Még nem vettem hozzá. Tudnátok ajánlani nekem?2012. jún. 1. 01:04
1/6 karesz01 válasza:
users
users kapcsolat
Revoltec Laser LED RM001 Kék Lézer Fény
Cikkszám: RM001
1 490 Ft
Leírás :
A Laser LED-ben 3 különböző irányba világítanak a LED-ek, így hatásos megvilágítást lehet velük elérni házon belül, Ideális abban az esetben is, ha korlátozott hely áll a rendelkezésünkre.
Tulajdonságok:
Méret: 42 (H) x 16 (SZ) x 10 (M) mm
Csatlakozó: 4-tűs
12V
Specifikáció :
Gyártó Revoltec
Szín kék
Méret 42 (H) x 16 (SZ) x 10 (M) mm
Egyéb Csatlakozó: 4-tűs
Csomagolás Bundle
2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm
2012. jún. 1. 01:21
3/6 A kérdező kommentje:
és hogy kell beszerelni? alaplapra vagy tápra?
2012. jún. 1. 01:23
5/6 anonim válasza:
Simán a táp egyik molex csatlakozójára rákötöd és kész.
Egy ilyesmi cuccom nekem is van itthon, bár vicces, hogy ha az ember kicsit is ért hozzá és veszi a fáradságot, akkor ennek az árnak a töredékéért is össze tudja hozni a dolgot... :D
6/6 A kérdező kommentje:
jah persze, csak nem vagyok villanyszerelő. Gondolom ellenállás meg ilyen hülyeségek is vannak a ledsorban.
2012. jún. 1. 01:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!