Milyen sűrűn kell cserélni egy vezeték nélküli egérben az elemet?
Figyelt kérdés
2012. júl. 28. 10:35
1/5 anonim válasza:
Használattól függ. Én kb napi 3-4 órát használom.
Van egy HP FHA-3510 egerem 1 db AA elem van benne, kb fél éve van meg, még nem cseréltem.
Van egy Microsoft intellimouse explorer 1.0A-m, ebben 2 db AA elem van, ebben kb 2 havonta kell cserélnem.
Az előbbi egyébként kikapcsolható(de nem szoktam), utóbbi nem, csak elem kivételével.
2/5 anonim válasza:
Attól függ menyit használod, nálam egész napos használat mellett 2 napig bírja.
Érdemes hozzá akkumulátoros elemet venni, különben a gatyádat is ráfizeted az elemekre.
3/5 anonim válasza:
Szeptember óta használom az egeret ugyanazzal az elemmel ms-09 névre hallgat. [link]
4/5 anonim válasza:
Nekem logitech és szinte egésznap használom, bír kb 2 hónapot
5/5 anonim válasza:
Nagyon nem mindegy, hogy milyen elemet használsz, a gagyi akár pár nap alatt megadja magát, egy normálissal 1-2 hónapig is bírja! De mindig legyen csereelemed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!