Az lenne a bajom hogy honnan tudom megállapítani hogy mennyi ideje van a videokártyámnak, vagy hogy javíthatnám ki hogy ne mennyen tönkre?
Remélem csak rosszul gondolom de félek hogy leakar égni a videokártyám.
Cod2-nél teszteltem és a fegyverek elmosódottak az emberek/játékosok "lyukasok" voltak a tankokon átláttál stb.
Ez csak Pach hiba vagy tényleg a videokártyám halálozik?
Hardver típusa?
Amugy pedig ha mas jateknal, vagy mas nagy gepigenyu program mellett nem jelentkezik a gond, akkor ne aggodj, az adott jatek a "bug"os. (hibâs)
ATI Mobility Radeon HD 3400 Series (Microspft Corporation WDDM 1.1)
Pl a NFS Mostwanted nél is mutatkozott. de ott nem ilyen feltűnően.
Másik játékot még nem próbáltam.
A Carbon pl full graffal ment 1 honapja
Notebookrol van szo gondolom. Annyit tudok feltetlen ajanlani, hogy a www.amd.com-ot latogasd meg, es a support&driversben keress a kartyahoz drivert. (kategoriakat kivalasztod ertelem szeruen, majd a catalystot letoltod, folteszed, egy restart, felbontast belovod, azt hajra).
A wddm gyari integralt illesztoi nagy szarok magyarul, grafikus hardvervezerlesrol inkabb ne is beszeljunk.
Na, a rizsat felreteve, drivert szedj le hozzza!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!