ASRock 970 Extreme 3 AMD FX 4-Core FX-4100 dobozos 8GB 1600MHz DDR3 RAM Kingston HyperX Kit Sapphire Radeon HD7750 1GB GDDR5 2TB Seagate 3.5" 7200rpm 64MB SATA 3 Elég ez a táp ehhez a konfighoz Corsair PSU-430CXV2EU 430W?
Mivel nem bírtam azt az oldalt működésre bírni, mennyiért van ott Chieftec CTG-400/FSP Hexa 400, esetleg FSP 400APN?
Ezek jobb vételek(és megbízhatóbbak is). Ja és ne névleges teljesítményt nézd, 12V-os águk ezeknek is hasonlóan "erős".
Ne az egész gyártót próbáld megítélni. Lásd CWT, nekik is vannak jó beleik, meg vackok is(pl CWT GPA). Konkrétan az URANO nem valami ajánlott, de noxon belül maradva, már a KRYPTON-ra simán igent lehet mondani(az más kérdés, hogy az árán már mit kaphatok).
Szóval az általam is említett 3 táp jobb mint amit néztél.
Ha valami tüzetesebben érdekel, írj külön kérdést, itt szívesen összeállítanak neked akár komplett gépeket is.
Válaszd a Vitathatatlan Chieftech CTG-550-80p -t
és sztem akkor nem fogja jártatni a kiba... pofáját egyse sem itt sem otthon a haverok. :)
"Válaszd a Vitathatatlan Chieftech CTG-550-80p -t "
A CTG-550 nem ez az ár, a CX430 inkább a 450 árán mozog.
"és sztem akkor nem fogja jártatni a kiba... pofáját egyse sem itt"
Már elnézést, de amíg a fenti táp az árán nem jó vétel akkor miért ne mondjuk meg?
Nem értem a logikát.
Am a CTG messze nem vitathatatlan(ahogy egy asló kategóriás táp se), csak az árán eléggé jó vétel, és minősége is. Amúgy a CTG széria se megkérdőjelezhetetlen árán, hisz a nagyobb modelleknél azonos áron van jobb vétel is.
"akkor nem fogja jártatni a kiba... pofáját egyse"
Szerintem nagyon sürgősen vegyél vissza magadból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!