Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen laptopot érdemes venni...

Milyen laptopot érdemes venni egyetemre?

Figyelt kérdés

A kérdés adott. Laptopot szeretnék venni, egyetemi használatra. A maximális ár az olyan 190.000Ft körül lenne. ha 200.000-ért van olyan ami annyival jobb akkor azse baj.

Olyat szerenék venni amit nemkell 2év múlva kidobni mert használhatatlan, vagy mert már lassú. Tartós, erős és gyors laptopot szeretnék. Annak is örülnék ha valaki leírná hogy mennyivel megbízhatóbb, mennyivel többet tud egy Apple laptop ami 200.000Ft-os árkategóriában mozog, ha eggyáltalán lehet ilyen Apple-t venni.

Egyetemi használat.: gyors bekapcsolódás, gyors program futtatás, kékhalál nelegyen, sokáig bírja...és mondjuk a programokkal ne vacakoljon elindításnál és használatnál se.

Előre is thx a válaszokat.

2012. júl. 26. 14:26
 1/9 anonim ***** válasza:
2012. júl. 26. 16:46
 2/9 anonim ***** válasza:
Az szerintem tökéletes
2012. júl. 26. 16:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Ugyan olyant vettem fel éve mint amilyent az első válaszoló írt, csak a proci nem i7 2630qm hanem i7 2670qm. Teljes mértékben meg vagyok elégedve vele, gyors, gond nélkül visz mindenféle játékot. Jó választás. ;)
2012. júl. 26. 20:43
 4/9 anonim ***** válasza:

A Dell Inspiron nem jó választás!

[link]

Én ezeket ajánlom.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. júl. 26. 23:07
 5/9 anonim ***** válasza:
2012. júl. 26. 23:33
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat, most viszont mégis írnék maximum árat. 150.000Ft!

Én ezt a vas-t néztem ki magamnak:

[link]

Mennyire jó? Valaki tud ennél jobbat max 150.000-ért ?

2012. júl. 27. 20:35
 7/9 anonim ***** válasza:

Az ACER nem a legmegbízhatóbb márka. Az i3 processzor nem rossz, de a GT610M videokártya nagyon gyenge.

150ezerig én ezeket ajánlom inkább. Ebben a Toshiba gépben a videokártya sokkal erősebb, mint a GT610M és megbízhatóbb márka mint az ACER.

[link]

Ezt csak fehérben találtam.

[link]

Ha nem számít a videokártya teljesítmény, akkor ez is jó választás lehet.

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. júl. 27. 23:19
 8/9 A kérdező kommentje:

Jó az a 2 toshiba amit linkeltél...a többit meg se néztem mert azért számít a videókártya is :D De nem egy gamer laptopot akarok szerintem az azért feltűnt :D

Viszont nagyon fontos lenne még az hogy LED-es kijelző legyen...az aksi miatt, hogy minimum 4 órát bírjon...

Azért egy Sims3 nemlenne rossz ha elfutna rajta :D

2012. júl. 28. 12:39
 9/9 anonim ***** válasza:

Igen feltűnt, hogy nem GAMER laptopot keresel. :D De ha már ilyen jó áron lehet venni egy laptopos viszonylatban nagyon jó videokártyás és gyors processzoros gépet, akkor kár lenne nem megemlíteni. Azon a két Toshiba gépen a Sims 3 röhögve elfut. Az az AMD HD7670 videokártya még a GT540/GT630-nál is erősebb egy kicsivel. A kettő közül bármelyik jó választás lehet.

Még ez is jó vétel lehet. A videokártyája sokkal gyengébb mint a Toshiba gépnek, de a Sims 3 ezen is simán elfut.

[link]

2012. júl. 29. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!