Gergő321 kérdése:
Nekikezdjek a videókártya cserének?
Figyelt kérdés
A videókártyát szeretném kicserélni, de nem merek belekezdeni. Félek, hogy valamit rosszul csinálok, és többet nem tudom bekapcsolni a gépet, a régi kártyával sem. Előfordulhat ilyen? Várjak holnapig a szakemberre vagy csavarozzam be nyugodtan?2012. júl. 26. 12:02
1/11 anonim válasza:
Nem nehéz.
Csak egy csavart kell kicsavarozni, a gép hátuljánál a lemeznél, azután csak ki kell húzni a kártyát.
De ha nem mered, akkor inkább várjál holnapig!
2/11 A kérdező kommentje:
én is tudom hogy kell,csak amikor benne vagyok és elcseszek valamit akkor szídom magamat ,hogy mi a fa...ért kezdtem bele!
2012. júl. 26. 12:07
3/11 anonim válasza:
ebben nem tudsz mit igazából elrontani. ahogy írták, kicsavarozod, kiveszed a régit, berakod az újat a helyére, visszacsavarozod. max figyelsz a kábelekre, hogy ne húzz ki valamit véletlenül stb. én ezért nem adnék ki pénzt szakemberre, de ha ingyen csinálja, akkor megvárhatod míg megcsinálja. legalább tanulsz belőle:)
4/11 A kérdező kommentje:
Apám a szakember , csak holnap jön haza :D De akkor az nem lehetséges hogyha mindent jól csinálok,hogy ne kapcsoljon be a gép. ?
2012. júl. 26. 12:19
5/11 anonim válasza:
ha jól megcsinálod, be fog kapcsolni, de valószínűleg újra kell telepíteni az OP. rendszert mert új hardvert tettél a gépbe.
6/11 anonim válasza:
LOOOOOL, mekkora hülyeség, miért kéne újra rakni az OP-t, csak azért mert uj hardver van bent? Simán felismeri a Windows, maximum az előző drivert kell leszedni és felrakni az ujjat.
7/11 A kérdező kommentje:
Már beszereltem az hd 5570-et ;)
2012. júl. 26. 13:00
8/11 anonim válasza:
Jól megy és ddr5 ös a kicsike ?:)
igen régi drivert töröld le
és újat meg telepitsd fel
újrainditás nem árt a letörlés után meg az új feltelepitése után sem
aztán mehet egy windows 7 (vista) élményindex ha ezeket használod
nem mintha számítana de had lásd hogy windows rendben kezeli
9/11 A kérdező kommentje:
megvolt a friss driver. A windows élményindex eddig 5,2 volt most 5,7 :D
2012. júl. 26. 13:22
10/11 anonim válasza:
ez vicces mert az én jóöreg geforce 8500gt-m is 5,7-et mutat xdxd komolyan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!