Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mien VGA-t ajánlotok?

Mien VGA-t ajánlotok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy hosszutávra játékra mien VGA-t ajánlotok? a keret rá 45k körül van.. tudom van 7850es de nemkell köszi! tul drága! ja és amit ajánlotok annak szeptemberre kb mennyire megy le az ára?
2012. júl. 22. 20:58
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

A HD 6870 most más tészta, ahelyett én se venném, meg nem is egy ár.

A HD 6850 más. A legtöbb játékban ott van a nyakán, alacsonyabb felbontásokon meg főként. Az APU-kra való átállás meg nem egy perc lesz. Addig van még idő.

Most felhoznám az új Dirt-öt. Láthattuk az ottani eredményeket a HD 7770-ről. Ennek okai kissé az architektúra mélyén keresendőek, a lényeg, hogy mivel erős compute terhelés során a GCN veszíti a legkevesebbet a teljesítményből(erre az AMD jól rágyúrt), míg a konkurencia keplere ilyen téren a leggyengébb DX11-es architektúra, valószínűleg az AMD érdekében is áll, hogy egyre több ilyen megoldást használjanak a játékok. Szóval én jövőképesebbnek tartom a HD 7770-et.

2012. júl. 22. 21:54
 22/26 anonim ***** válasza:

"Hwcompare. Ez alapján nem lehet ítélni. Nagyon szép, de már a tököm ki van vele, hogy minden második kérdésben valami nagy okos ezt linkelgeti."

Bocsi Hart,de ezt nem nagyokosságból linkeltem,hanem csak ezt találtam a két kártyáról.

2012. júl. 22. 22:05
 23/26 anonim ***** válasza:

Akkor bocs, ne vedd sértésnek. Am egy magyar teszt:

[link]

Külföldiek közül TUP-on és Guru3D-n is tuti szerepel mindkettő(vagyis 99%).

2012. júl. 22. 22:11
 24/26 A kérdező kommentje:
6870 mellet maradok szerintetek az meddig birja?
2012. júl. 22. 22:20
 25/26 anonim ***** válasza:
Honnan tudnánk meddig bírja? Nem az Ezotéria - Jóslás kategória ez. Nem vagyunk jósok, fogalmunk sincs meddig bírja. 1-1.5 év még van benne, de szerintem annál nem több. És ezt ne vedd készpénznek. Lehet, hogy egy év múlva már nem megy el rajta semmi, meg az is (erre látom a kisebb esélyt) hogy 2-3 év múlva is szépen megy minden.
2012. júl. 22. 22:22
 26/26 anonim ***** válasza:

Hart!Nem veszem sértésnek:)

A kérdésben az is szerepelt:"ja és amit ajánlotok annak szeptemberre kb mennyire megy le az ára?"

Ez is ezótéria kategória,de szerintem a hd6950-et ami most 57 azt megtudod majd venni 50 ért tehát érdemes lenne várnod.

2012. júl. 22. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!