Mien VGA-t ajánlotok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy hosszutávra játékra mien VGA-t ajánlotok? a keret rá 45k körül van.. tudom van 7850es de nemkell köszi! tul drága! ja és amit ajánlotok annak szeptemberre kb mennyire megy le az ára?2012. júl. 22. 20:58
1/26 anonim válasza:
+5k és 6870. Ha nincs annyid pluszban, akkor 7770, egy karton sör és egy egészmogyorós Milka.
2/26 A kérdező kommentje:
ezek jövőbe megálják helyüket?
2012. júl. 22. 21:03
3/26 anonim válasza:
Ha bármelyik hosszútávon megállná a helyét, akkor az bukta a gyártóknak. Nekik az az érdekük, hogy ha a legjobbat veszed, akkor is le kelljen cserélned max. 1-2 éven belül.
4/26 SnakeDoc válasza:
Electroboxon van 41-ért AMD-s referencia 6870.
Annyiért príma vétel, és a bolt is megbízható a maga "némasága" ellenére.
5/26 anonim válasza:
46ért van HD7770 ha adsz érte +4e akkor tényleg HD6870 bár az régebbi és többet fogyaszt,de erősebb.
6/26 A kérdező kommentje:
nekme több évre kell.. több év után is ugy legyen h legalább egy 4 év mulvai játékot elbirjon legkisebb beálitás mellet...
2012. júl. 22. 21:09
7/26 anonim válasza:
ja és iponnál néztem az árakat de ha electroboxnál ólcsóbb akkor onnan.electrobox jó cég onnan vettem a hd 6950-et55ért:D
8/26 A kérdező kommentje:
na most akkor hosszutávra az ujab gameket meik birja el jobban...???
2012. júl. 22. 21:12
9/26 anonim válasza:
Kedves kérdező. Akárki akármit mondd, hogy 2-3 év múlva minden elavul, de én jelenleg egy nvidia 9600gt(1gb) kártyával játszom crysis 2-t, fullhd!-ben, medium beállítások mellett.
Én most azt hiszem ezt venném:
10/26 anonim válasza:
3-4 évre nincs olyan kártya, ami életbiztosítás lenne, pláne ennyiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!