Szerintetek melyik a jobb és erösebb videokártya?
válaszokat szeretnék hogy szerintetek melyik a jobb Vga és melyik erösebb...melyik az ami inkább elviszi a mai játékokat
1. sapphire radeon HD6790 vagy
2.vagy sapphire radeon HD6770
elöre is köszi! :)
"Lehet, hogy én vagyok a hülye, de a 775 az nem DDR2? "
Ott még az alaplapon volt a memóriavezérlő, így chipsetfüggő, hogy DDR2 vagy DDR3 kell.
"Ott még az alaplapon volt a memóriavezérlő, így chipsetfüggő, hogy DDR2 vagy DDR3 kell."
Ja, értem. Köszi a felvilágosítást Alex. :)
Ertem de ezzel a configgal elmegy mediumona bf3...nincs most penzem uj gput venni
na vga hd7770
Cpu intel pentium dual core 2.5ghz 2gb ram....na ezzel a configgal elmegy de lagalabb lowon?
Nekem is E5200-am van 6870 mellett..
Hogy mi a CPU limit BF3-nál? Elmagyarázom neked.
Betölti a pályát, kb 10s-ig akadni fog mint állat, majd belövi magát a gép perfektre stabil 30-40 FPS.
Ha komolyabb munkálatok vannak, mondjuk jön vagy 8 fegyveres krapek sikítozva fegyvert pattogtatva itt-ott beszaggat, és a hang is beakad.
A játék alatt a VGA max terhelése 70%. BF3-nál!
E5200 meg izzad alatta 3,3Ghz-en.
De amúgy megéri megvenni, mégsem 15-20 FPS-el játszod, mint egy 4 éves kártyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!