Mi lehet a videókártyám problémája?
Figyelt kérdés
Egyszer csak olyat kezdett el produkálni a gépem, hogy nem észlelt összeköttetést a monitor és a videókártya között, és az alaplap sem a megszokott "mono" pittyegős hangot adta ki (érintkezési hiba kizárva, mert két darab monitorral is teszteltem). Mind ezt úgy, hogy előző nap még hibátlanul működött, viszont másnap bekapcsoláskor már ez a probléma jelentkezett. A gépem nagyon poros volt belűlről, így azt kiporszívóztam. Tettem próbálkozásokat a videókártya ki-behelyezésével, egyszer csak el is indult, viszont pár másodperc múlva lekapcsolt az egész gép, és már csak akkor tudom bekapcsolni azt, ha a videókártyát eltávolítom az alaplapról. Tehát mit csináljak ezzel a videókártyával? Nagyon fontos lenne, hogy működjön, mert dolgoznom kell a gépen. Jelenleg szervízbe sem tudnám elvinni, mert csak a következő hónap elején kapok ismét fizetést. Javaslatok? Egyébként a szóban forgó videókártya típusa egy Nvidia GeForce 8600GT.2012. júl. 22. 18:44
1/3 anonim válasza:
Esetleg nem állítottad a felbontást? Én egyszer a nem engedélyezett felbontásokat használtam erre a monitor kiírta hogy "A szinkron nem megfelelő". Lehet nálad is ez van.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy ez lenne a probléma. Mindig az optimális, 1280 x 960-a felbontású beállítást használtam. Most már be sem kapcsol a gép, ha a videókártya az alaplapon van. Nekem ez zárlat gyanús.
2012. júl. 24. 15:18
3/3 anonim válasza:
Ha van integráltad akkor használd azt. Szerintem a kártyád nagyon melegszik, ami pedig mégrosszabb hogy nagyon hamar. Megoldás lehet ha újra pasztáztatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!