Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi ez a szokás a videokártyámnál?

Mi ez a szokás a videokártyámnál?

Figyelt kérdés
Nemrég sokáig nem voltam otthon, és mivel játszani akartam beletettem a gépembe a videokártyámat! Tökéletesen működött. De amikor hazamentem és vittem a gépemet is benne volt a kártya, otthon bekapcsoltam és a monitor nem kapott jelet. Kivettem a kártyát és működött. De amior 1 hét múlva visszatettem semmi. Fekete képernyő. Pedig a monitor is ugyanaz mint ott volt. Miért nem bírja az "utazást" a kártyám?
2012. júl. 22. 09:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt hallod hogy bebootol a géped? Pittyegés, dvd felpörgetése, windows köszöntő hang stb. Ha igen akkor rosszul raktad be.
2012. júl. 22. 10:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Igazából nem hallom... De akkor az áramtalanítás miatt nem működött mikor hazahoztam? Most am 2x is kivettem és újra betettem szóval nem lehet hogy rosszul van benne! Teljesen jól van benne. A ventilátora is pörög!
2012. júl. 22. 12:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Nézd meg hogy a vga/hdmi kábel rendesen benne van a monitorban és a gépben. Ha nem jó vidd szervízbe, ha még garanciális.
2012. júl. 22. 12:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Ez vagy 5 éves kártya, bizos hogy nem garanciális és biztos minden a helyén van:/
2012. júl. 22. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!