Tudnák venni az NVIDIA 6800 GT videókártyámnál jobbat, ami nem kerül nagyon többe mint ez?
Figyelt kérdés
Mert van több játék minek lazán menni kéne,minden megvan:1GB RAM,Proci(2 magos),500 GB HDD,meg elvileg a vedeókártya is jó de sztem azzal van a gond.Előre köszönöm és értelmes válaszokat ha lehet!:D2010. máj. 29. 13:15
1/4 anonim válasza:
Szerintem meg az 1 GB rammal van a gond. Főleg Vista meg win 7 esetén, de anélkül is kevés.
2/4 A kérdező kommentje:
Ok,én is azt mondtam de azt mondják a "nagyokosok"(ezalatt a gépkarbantartót és apámat értem),hogy elég az.Köszönöm a választ,de ha találsz esetleg ojat ami hasonló árba van és jobb akkor megköszönném ha elküldenéd ide.Thanks.
2010. máj. 29. 14:10
3/4 A kérdező kommentje:
Jah és azt nem írtam h WIN7-em van.;)
2010. máj. 29. 14:11
4/4 anonim válasza:
A 6800 Gt már elég régi kártya nem várj tőle szinte már semmit. Az 1 giga ram meg játékoknál mind1 milyen oprendszeren már kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!