Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez jó vidikártya egy gamernek:...

Ez jó vidikártya egy gamernek: nVidia GeForce GT630 4GB?

Figyelt kérdés

2012. júl. 21. 23:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%
xDDDDDDDDDDDd.
2012. júl. 21. 23:50
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
Ez most vicc??? Am nem jó, hacsak nem ingyen, de nekem még ingyen se kéne...
2012. júl. 21. 23:52
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem, elég gyenge belépőszintű kártya, és minek rá 4 gb vram? Csak parasztvakítás..
2012. júl. 22. 00:07
 4/15 anonim ***** válasza:
92%
Ez egy rakás szar. Nem is, bocsánat, ez sértő a szarra nézve.
2012. júl. 22. 09:33
 5/15 anonim ***** válasza:
20%

1.: látom, hogy a Magyarországon vagyok, itt az emberek mindenben a rosszat látják :-)

2.: azt mondod a nagy memória parasztvakítás? Hmmm, én találkoztam olyan játékkal, ami nem azt írta ki, hogy lassú a videokártyám, vagy sz*r, hanem azt hogy a jobb beállításokhoz még kellene több memória... :-)

3.: szerintem meg az a parasztvakítás, hogy minél többe kerül egy videokártya, az annál jobb is... :-) ...hiába van egy GTX 670-ed 100 000Ft-ért, mégha GDDR5-ös is a memória, ha kevés... :-)

4.: + nem csak azért vesznek olcsóbb kártyát, mert nem volna sokkal jobb kártya, hanem talán mert az alaplap csak a PCIe x16 v2.0 és nem 3.0-ás... ...stb,stb... :-)

2012. szept. 27. 11:22
 6/15 anonim ***** válasza:
64%

Nem szoktam ilyen régi posztokra reagálni, de itt a tiédnél majdnem kisült a szemem.

1.Szerintem ezt a kérdést rajtad kívül mindenki korrektül látja.

2.Sok olyan játék létezik, ami FullHD felbontás fölött kihasznál 1Gb-nál több vramot. Megnyugtatlak, azok a játékok nem fognak ezen a VGA-n elfutni. Túl gyenge hozzá a GPU-ja.

3. Az ár-érték arányt ne keverjük ide. Minél drágább egy VGA, annál rosszabb lesz az ár-érték aránya. De te sem veszel Trabantot Audi helyett, mert a Trabantnak jobb az ár-érték aránya, ugye? Ráadásul a GTX 670 2Gb vagy több Rammal rendelkezik, ami nagyon ritkán nem elég. (Pl. GTA4 2560x1600px felbontás + FULL grafikai beállítások mellett kevés lehet még egy 3Gb-s 7950 is.)

4.+Ennél a kártyánál egy vele egyenlő árú Radeon HD 6670 is jobb. És egy PCI-e 3.0-s foglalatú VGA belemegy akár egy PCI-e 1.0-val felszerelt alaplapba is. Az más kérdés, hogy nem fogja tudni kihasználni a CPU a videokártyát 100%-osan, mert kisebb a PCIe 1.0 sávszélessége, és lassabb lesz, mint a 3.0-ban, de ez nem jelenti azt, hogy egy rosszabb VGA nem lenne ugyanúgy lassabb.

2013. máj. 11. 12:14
 7/15 anonim ***** válasza:
29%

...én mindenre válaszolok, akármilyen régi is... :-) A válaszaimat sokan nem értik meg vagy félremagyarázzák, már kezdem megszokni. Én is elolvastam a válaszodat, nem sült ki a szemem... :-)

1.: A magyaroknál pesszimistább és rosszabbszándékú embert sehol sem látsz a világban, ez tény, csak sokan nem akarják elfogadni... :-)

2.: Tudom, hogy az adott Videókártya GPU-ja mire képes, de sok embernek nincs annyi pénze, hogy negyedmillió forintokért vegyen hiper-szuper videokártyákat, amelyek fél év múlva semmit sem érnek, üzlet!

3.: Aki Trabantost vesz az azért vesz Trabantot, mert nincs pénze Audira, ez ilyen egyszerű... :-)

4.: Egyik haverom szívott (tapasztalat) egy olyan PCIe-es kártyával, amelynek nagyobb volt a verziószáma, mint amit az alaplap elbírt, szóval ezt sem én találtam ki.

Ennyi.

2013. szept. 17. 10:16
 8/15 anonim ***** válasza:
akkor sem változtat a tényen hogy egy low profile vga gpu-ja ha alapból gyenge lehet mellete 4 gb vram nem fogja tudni ki használni mért ? mert előbb el fogy a nyers fizikai erő ! hiába nagy darab valaki és 120 kiló ha úgy üt mint egy lány pl ls azért megnézném pl hogy egy alap hd 7770 -et bármilyen felbontáson is oda ver egy gt 630 nem írtam erős vga-t csak egy alacson közép kategóriásat egyes játékoknál már hd-n meg halna a gt 630 , az megint más dolog ha úgy írta volna ki a kérdező hogy neki egy olyan vga kell ami elviszi a mai játékokat legalább low grafikán simán zördülés mentesen mert akkor teljesen jó a gt 630 , de az egyik hozzá szólásodban olyan baromságot írtál hogy a gyengébb gpu több vramal jobb teljesítményt nyújt hát k.va nem nyújt többet ! lehetne rajta 10 gb vram is akkor is egy gddr5 -ős modell nyerne 1 gb vrammal !
2013. szept. 18. 09:51
 9/15 anonim ***** válasza:

Álljunk meg egy pillanatra. Én egy szóval sem említettem egyik kommentemben sem, hogy több rammal gyorsabb a kártya, ezt kikérem magamnak... :-)

...azt mondtam csak, hogy találkoztam olyan játékkal, mely nem azt írta ki, hogy sz*r a videókártya, hanem, hogy kevés a ram... ...de ez nem azt jelenti, hogy amiben több a ram, az gyorsabb is...

...és még mindig azt mondom, hogy akinek nincs több pénze, annak ez is megfelel... :-)

2013. szept. 18. 15:24
 10/15 anonim ***** válasza:

Nem egészen. Akinek nincs sok pénze, és videokártyát szeretne venni, az (már ha elég okos hozzá) utánanéz és rájön, hogy ugyanilyen áron mennyivel jobban kijön egy AMD Radeon HD 7730 DDR5-tel.

A GT630 4GB csak egy csúnya marketingfogás, a több ram = jobb VGA tévhitre alapoz, nem jó vétel.

Ugyanebben az árban található jobb termék még nVidia oldalról is.

2013. szept. 19. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!