Az Apple számítógépek is simán elfutattnak más oprendszereket is, s nemcsak a Mac OS-t?
tehát úgy járunk vele, mint a Linux-szal?
Sokan szidták régen a Windowst, valamiért mégis mindig "kell". Miért nincs egy olyan alternatíva, ami teljesen kompatibilis?
Mi az, hogy "kell"?
Mire?
Játékra maximum, bár ha elég erős a gép, akkor simán virtualizálva ez is megoldható.
Mindenből található alternatíva linuxra, csak az emberek túl lusták és el vannak kényelmesedve. Na meg félne a változásoktól.
Pusztán ennyi.
A kérdésre pedig: persze, simán lehet, de ezért NAGYON nem éri meg annyiért Apple gépet venni, amikor jóval olcsóbban erősebbet is lehet kapni.
magam még soha nem használtam Apple gépet, de valóban adódnak folyamatosan problémáim, amikor PC-n Linuxot próbálok használni.
Hiába oldok meg egy inkompatibilitást, mindig akad egy újabb. Ugyanakkor szinte bármi, amiről azt hittem, hogy a Linux tudja a Windows meg nem, szinte bármire találok 3 perc alatt telepíthető Windowsos programot, ami mégis megoldja. Ugyanakkor utálom a Windows 3millióféle beállítási lehetőségét a regeditben, amit egy külön lexikon nélkül lehetetlen követni.
"Hiába oldok meg egy inkompatibilitást, mindig akad egy újabb."
Érdekes évek óta, többféle linuxot is használtam és ilyen velem soha nem fordult elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!