DVD lejátszón keresztül lehet S-video csatit kötni a tévéhez laptopról? Úgy hogy a laptop és a DVD lejátszó közt lenne az S-video kábel, és a dvd és a tv közt a saját kábele. Össz kötöttem, de nem ismeri fel.
Figyelt kérdés
Van erre valami mód, vagy felesleges szenvednem vele.2012. júl. 21. 16:37
1/5 A kérdező kommentje:
Ööö de ha ez nem, akkor az mért lehet, hogy a laptop tv kombináció csak fekete képet mutat? ez hol lehet átállitani?
2012. júl. 21. 16:40
2/5 anonim válasza:
Én házimozival csináltam és ott működött, annyit kell csinálni hogy ahol a felbontást állítod, ott beállítod hogy a 2. képernyő klónozza az 1.-t.
3/5 A kérdező kommentje:
Ezt megcsináltam, de sajna nem lett semmi.
Amit még most nézegettem, hogy a laptopok 7 tüskések, a tv pedig csak 4 ... emiatt nem lenne szines?
2012. júl. 21. 16:45
4/5 anonim válasza:
nem tudom én átalakítóval kötöttem már a házimoziba is, jó lyukba dugtál mindent?
5/5 A kérdező kommentje:
Igen :) (hmm szerintem :D)
2012. júl. 21. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!