Mértnem megy jobb beállításokkal a BF3?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem egy gépet, HD 6870 Asus Direct CU videókari,Fx 6100-as AMD proci,4giga Hyper-X rammal! Ha felhúzom ultrára a játékot kifagy. Persze tört verzió,de hát ilyen géppel Ultrán multiznak,nemértem mi a baj. 500wattos FSP táp van mellette. Már csak az áramellátásra tudok gondolni,mert a vinyóm is új!2012. júl. 21. 12:09
1/7 anonim válasza:
A legfrissebb driverek vannak fent?
2/7 A kérdező kommentje:
Na erre gondoltam most énis! Az alap driverek amiket kaptam,de nemtudom,honnan szedjem le a legújabb drivereket? Meg vmi bios frissítést olvastam videókarinak
2012. júl. 21. 12:48
3/7 anonim válasza:
Tessék itt a találsz driert a videókártyához (ebben benne van a proccesszoré is) [link]
4/7 A kérdező kommentje:
Én processzor drivert fel sem tettem :D
Köszönöm!
2012. júl. 21. 12:52
5/7 anonim válasza:
Igazából nem is kell, de benne van.
6/7 anonim válasza:
pedig bf3 hoz kell
AMD FX frisités windowshoz
és legújabb amd videokártya driver
melesleg bf3 is jó ha legújabb patchal van törthez is szoktak csinálni
DirectX et is jó websetup al lefrisiteni
(és lehet egyéb windows frisitések se ártanának)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. júl. 21. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!