Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez valami vicc? (Monitorok. )

Ez valami vicc? (Monitorok. )

Figyelt kérdés

Szeretnék monitort venni. Nézegetem a választékot.

Samsung 21,5" S22A300N LED

Ez most analóg, vagy mi a f_?

Mert ugye ha digitális, akkor DVI vagy HDMI a csatlakozója. A D-Sub már elavultnak számít, ha nem tévedek. Persze okés, ha van rajta, de ne legyen kizárólagos!

Erreföl mit látok az adatlapján a monitornak:

Se DVI se HDMI se Dysplay port csatlakozó nincs rajta. 2012-ben ez komoly?

Mi értelme van ilyent árulni? az hittem, hogy evidends hogy egy digitális monitornak van digitális bemenete, vagy nem az? Bár tájékozódás nélkül nem vásárolok, de jól pofára esne az ember, ha mégis ezt tenné.

Mi értelme van ilyent gyártani?

2012. júl. 21. 01:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Én is monitor vásárlás előtt állok és ugyanez a problémám.

Viszont találtam 3-mat, de nem tudom mennyire jók. Olyan rosszak nem lehetnek:

[link]

[link]

[link]

2012. júl. 21. 01:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Passz. Amúgy én szeretek összehasonlítgatni, hogy két típus között egy betűjelzés milyen eltérést takar?
2012. júl. 21. 01:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Mindig voltak ilyenek, eleinte talán azért is, mert sokaknak csak D-Sub csatis videokarijuk volt, de ezek az only d-sub monitorok máig megmaradtak. Értelme talán annyi van, hogy lehet árkategóriákat csinálni...olcsóér' csak d-sub, ha kell digitális csati, akkor fizess még egy kicsit. Egyébként sokan letojják, megveszik olcsón a d-sub-os minitort és kész, nem csinálnak ebből ügyet...én mondjuk már adtam arra a moncsiknál, hogy legyen rajtuk DVI, de szerintem az átlag felhasználók nagy része nem törődik ezzel a kérdéssel talán még ma sem.
2012. júl. 21. 01:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Én mondjuk ebbe vagyok beleszerelmesedve:

[link]

Sztem tud mindent, ami kell. Jó színhűségű, széles betekintési szögű IPS panel LED háttérvilágítással. Állítható magasság, 90 fok elforgathatóság, FullHD 21,5" tükröződésmentesített képernyő, DVI, Display és D-Sub portok is vannak rajta, plusz egy USB 2.0 hub is bele van építve. Igaz 48k-ba kerül, de sztem megéri rádobni/hozzágyűjteni, hiszen monitort úgyis hosszú távra vesz az ember, nem cserélgeti 1-2 évente.

2012. júl. 21. 01:42
 5/6 anonim válasza:
Van rajta DVI ilyen monitorom van. (nagyon jó, szép képe van)
2012. szept. 20. 16:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Filmnézéshez is jó? Mert eleve olyant akarok, ahol filmeket is tudok nézni 16:9-ben. (természetesen HD-minőségben)
2012. szept. 20. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!