11/26 A kérdező kommentje:
ok , akkor ezt veszem , de remélem nem fog leállni a gép játék közbe azért mert gyenge a táp.
2012. júl. 20. 14:14
12/26 anonim válasza:
"de remélem nem fog leállni a gép játék közbe azért mert gyenge a táp." Ettől nem kell félned.
13/26 anonim válasza:
ha ennyire nem bízol azokban az emberekben akik segíteni akarnak, akkor vegyél 600w-s mercuryt ugyanennyiért és garantálom hogy befog szarni a géped és vehetsz újat -.-"
14/26 anonim válasza:
780W os Ultra Power t inkább
leadott teljesítmény: 240W
védelmekre nem térünk ki az untatná a felhasználót
15/26 anonim válasza:
Az ASUS P8H61-be nem fog belemenni az i5-650 proci. i5-2xxx vagy i5-3xxx procikat nézegess bele. Ráadásul sem SLI-t, sem CrossfireX-t nem tud az alaplap, úgy meg nehéz lesz kétkártyás gépet összehozni vele. Egy videokártya-slot van benne.
16/26 anonim válasza:
"vagy i5-3xxx procikat nézegess bele."
H61-be szép lenne Ivy-t rakni.
17/26 anonim válasza:
Hol említete hogy több kártyát akar bele?
amugy tápegység minöség terén tisztában lehet a kérdezö mivel minöségit tet kérdésben is (persze lehet véletlen:p)
fogyasztással viszont nem volt tisztában
vagy lehet csatlakozók menyiségét hiányolta?
átalkítókal megoldható ha valami nem lene rajta (videokártyához hozá adják)
hát ennyíböl 1155 ös konfig nem jöneki játékra
19/26 anonim válasza:
Persze "szépnek nem szép" benne :P
20/26 A kérdező kommentje:
valamennyit értek hozzá ,de nem annyira amúgy a procit azt véletlen tettem bele mást néztem ki.
De mindegy megnéztem ezt a konfigot is amit Dr. írt elég jó szóval ez lesz kösz!
2012. júl. 20. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!