Üdv, olyan problémával szenvedek hogy a BIOS-ban nem tudok tuningolni. Nincs olyan lehetőség! Nem lehet tuningolni?
Figyelt kérdés
Esetleg BIOS frissítés segítene? Ha igen mi a menete?
köszönöm a válaszokat!
2012. júl. 19. 02:28
1/9 anonim válasza:
Mi az alaplap konkrét típusa? (...)
3/9 A kérdező kommentje:
Az alaplap pontos nevét nem tudom!
Igen, Laptop :) (Toshiba C660)
2012. júl. 19. 02:38
4/9 A kérdező kommentje:
a BIOS-t megtaláltam a Toshiba honlapján!
Ezek után nehéz frissíteni? Mondana néhány dolgot vki?
Köszönöm!!
2012. júl. 19. 02:42
5/9 anonim válasza:
Ezért nem érdemes biost frissíteni mert több kárt tehetsz vele mint amennyi hasznod bármikor is lesz az egészből.
6/9 anonim válasza:
A laptopoknál általában szándékosan csinálják ezt, mivel tuningolás nélkül is melegednek rendesen. Mivel nem hibáról van szó, hanem szándékosan így csinálták, frissítés után ugyanezt fogod tapasztalni, hogy hiányoznak ezek az opciók.
7/9 anonim válasza:
Laptopokat általában nem lehet tuningolni, mert a hűtést nem úgy tervezték, hogy agyonhajtod a gépet...
8/9 Hazardteam válasza:
Nincs benne az a funkció, ahogy már írták is
9/9 A kérdező kommentje:
értem, inkább nem is nyúzom! :)
köszi a válaszokat!
2012. júl. 19. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!