Szerintetek nem brutális, hogy már mindenben számítógép dolgozik?
Autó/motor motorvezérlője, kazán, akksi töltő, új telefonok.
Szerintem félelmetes!!!
Szerintem is az. Utálom a technikát, (annak ellenére, hogy számítógépen dolgozom) és veszélyesnek is tartom néhány esetben, például, amikor, ahogy írod az autó motorvezérlőjében dolgozik, vagy egy liftnél, vagy repülőgépen....
Pont a minap kérdeztem meg egy kolléganőmet, hogy mi lenne ha csak egy-két hónapra menne el az áram + nem lenne telefon, csak a hagyományos régi jól bevált posta. Azt mondta ne ijesztgessem. Pedig szerintem akkor is jól megoldanánk a munkát, csak egy-két hétig jó nagy káosz lenne, mire visszatérnénk az "eredeti" munkatempóba, ja és több munkaerőre lenne szükség :) Furcsa lenne, megint elővenni a régi írógépet és azon pötyögni, ott aztán nem lenne helyesírás javító és nem üthetnék félre. Azt hiszem nagyon sokan elveszítenék a gépírói oklevelüket ( Velem egyetemben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!