Össze tudnátok állítani nekem egy gamer gépet 120ezerig?
Monitor ugye nem kell?
netán van merevlemezed vagy dvd-d?
valami kikötésed?
fx4100, hd7770, chieftec ctg 400w jön ki kb. enyiböl (talán hd6870 is)
Processzor: AMD Phenom II X4 945
Alaplap: Asrock 960GM-GS3 FX
Memória: Kingmax 4GB DDR3 1333MHz
Merevlemez: Seagate 500GB ST500DM002
Optikai meghajtó: Samsung SH-118AB/BEBE OEM
Videokártya: Sapphire 6870 1GB DDR5 11179-09-20G
Ház: M-Tech M18
Tápegység: FSP Hexa 400W
Összesen: 123,368 Ft
Bocs hogy kicsit több lett.Ha még azt a +3 ezret rá tudod szánni, akkor oké, de ha már nem, akkor vedd amit Sylar7 írt:)
Jó az előző konfig de ennyi pénzért már érdemes jobb ramot és házat venni,a kingmax downgrade chipeket használ, az mtec házak meg papírvékony fémből vannak nem sok tartásuk van: itt GEIL Corsa ramot és egy szép ASUS házat ajánlunk:
Permalink: [link]
Nem értem mi a baj a Kingmax-szal. Az a Geil ram nem nyújt annyival többet,mint amennyivel drágább szerintem. Továbbá játék közben nem azt fogja nézni az ember,hogy milyen "vékony" a ház. Emellett az iArena nem a legjobb minőség, Chieftec talán leggyengébb sorozata.HD6870 szerintem jobb játékra,mint a HD7770, és azt már meg sem kérdem, mit keres abban a gépben egy Notebook merevlemez, egyébként is az 5400rpm lassú rendszer alá,még ha nem is Notebook merevlemez....
És már unom,hogy mostanában egyre több a bluechipet reklámozó emberke itt, ez nem a reklám helye tudtommal. Vicc,hogy így akarják népszerűsíteni magukat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!