Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Be lehet állítani a Tp-Link...

Be lehet állítani a Tp-Link WR740N routernél, hogy csak egy konkrét számítógéphez csatlakozhasson?

Figyelt kérdés
2012. júl. 15. 12:56
 1/9 A kérdező kommentje:
Van egy olyan érzésem, hogy lopják a netem. Jelszót változtattam, a vezetékes internet sebessége 5 Mb/s a wifi-sé meg 1,5 Mb/s. Jelszófáltás után kb 15 precig az wifi-s gép is gyors volt.
2012. júl. 15. 13:02
 2/9 anonim ***** válasza:
a router jelszavát is változtasd meg ha eddig nem tetted! ezek után pedig addj meg a két gépedre mac cím filtert.
2012. júl. 15. 13:11
 3/9 A kérdező kommentje:
igen, a router jelszavát változtattam meg . bics, de elmagyaréznád hogy kell mac filtert megadni, vagy hogy mi az? köszi :)
2012. júl. 15. 13:43
 4/9 anonim ***** válasza:
nekem egy másik típusú tp-linkem van, de ha szerencséd van akkor szoftveresen ugyan az. leírom hogy nekem hol található: belépés után a wireless menü alatt van MAC filtering néven. elvileg üres ha nem akkor töröld ami ott van. ezután add new: a mac address-hez kell a géped mac címét irni, amit úgy tudsz megnézni hogy megnyitudo a commandot (futtatásba beírod hogy cmd) majd begépeled a getmac parancsot. ha többet is kíír akkor figyelj hogy a wifi kártya mac címét ird be. nagyjából ennyi bekapcsolod és beállítod hogy tiltsa az össze többi gépet. ezután vehetsz föl több gépet is de javaslom, hogy az asztali géppel kezd
2012. júl. 15. 14:31
 5/9 A kérdező kommentje:
hová kell belépni? nekem csak egy telepítő cd-m van, amit beállíthatom a jelszót és a nevet, mást nem csinál.
2012. júl. 15. 15:45
 6/9 A kérdező kommentje:
már sikerült :D legalábbis úgy néz ki :D
2012. júl. 15. 15:51
 7/9 anonim ***** válasza:
a dobozon van egy ip cím amit egy böngészőbe kell bepötyögni
2012. júl. 15. 15:53
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönök mindent. egy utolsó kérdés: allow vagy deny? melyikre kell kattintani?
2012. júl. 15. 16:25
 9/9 A kérdező kommentje:
és tökéletesen működik. sokat segítettél :) köszönöm
2012. júl. 15. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!