Be lehet állítani a Tp-Link WR740N routernél, hogy csak egy konkrét számítógéphez csatlakozhasson?
Figyelt kérdés
2012. júl. 15. 12:56
1/9 A kérdező kommentje:
Van egy olyan érzésem, hogy lopják a netem. Jelszót változtattam, a vezetékes internet sebessége 5 Mb/s a wifi-sé meg 1,5 Mb/s. Jelszófáltás után kb 15 precig az wifi-s gép is gyors volt.
2012. júl. 15. 13:02
2/9 anonim válasza:
a router jelszavát is változtasd meg ha eddig nem tetted! ezek után pedig addj meg a két gépedre mac cím filtert.
3/9 A kérdező kommentje:
igen, a router jelszavát változtattam meg . bics, de elmagyaréznád hogy kell mac filtert megadni, vagy hogy mi az? köszi :)
2012. júl. 15. 13:43
4/9 anonim válasza:
nekem egy másik típusú tp-linkem van, de ha szerencséd van akkor szoftveresen ugyan az. leírom hogy nekem hol található: belépés után a wireless menü alatt van MAC filtering néven. elvileg üres ha nem akkor töröld ami ott van. ezután add new: a mac address-hez kell a géped mac címét irni, amit úgy tudsz megnézni hogy megnyitudo a commandot (futtatásba beírod hogy cmd) majd begépeled a getmac parancsot. ha többet is kíír akkor figyelj hogy a wifi kártya mac címét ird be. nagyjából ennyi bekapcsolod és beállítod hogy tiltsa az össze többi gépet. ezután vehetsz föl több gépet is de javaslom, hogy az asztali géppel kezd
5/9 A kérdező kommentje:
hová kell belépni? nekem csak egy telepítő cd-m van, amit beállíthatom a jelszót és a nevet, mást nem csinál.
2012. júl. 15. 15:45
6/9 A kérdező kommentje:
már sikerült :D legalábbis úgy néz ki :D
2012. júl. 15. 15:51
7/9 anonim válasza:
a dobozon van egy ip cím amit egy böngészőbe kell bepötyögni
8/9 A kérdező kommentje:
köszönök mindent. egy utolsó kérdés: allow vagy deny? melyikre kell kattintani?
2012. júl. 15. 16:25
9/9 A kérdező kommentje:
és tökéletesen működik. sokat segítettél :) köszönöm
2012. júl. 15. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!