Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem kapcsol be a PC?...

Miért nem kapcsol be a PC? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Vettem egy új PC-t, viszont nem tudom "életre kelteni". Telepítettem rá Win7-et (többet is próbáltam), viszont nem indul el.

Ubuntuval semmi gond nincs, jelenleg is azt használom, de Win7 valamiért nem működik. A gép bekapcsolásakor, amikor vinyóról bootolna egyből újraindul.

Először MBR hibára gyanakodtam, viszont akkor a Linux se indulna el.

... mondjuk már találkoztam olyan (külső) winchesterrel, ami Win alatt kékhalált dobott, ubuntu-n pedig tökéletesen működött.

Mi lehet a probléma?

Esetleg ha tényleg a vinyónak van baja, akkor hol találok winchester diagnosztika programot ubuntuhoz?

2012. júl. 18. 23:16
 1/4 anonim ***** válasza:
BIOS. Állítsd át alapra.
2012. júl. 18. 23:22
 2/4 anonim válasza:
nézd meg be van-e dugva a 220-ba XD
2012. júl. 18. 23:24
 3/4 anonim ***** válasza:
1. Vagyok. A 2.-on szakadtam xD. Lehet nincs elég RAM. 1 gb -ot megeszik a windows7. Konfig?
2012. júl. 18. 23:33
 4/4 A kérdező kommentje:

Bios alapon van, próbáltam már átállítani, de úgy se volt jó, szóval ment vissza alapra.

Gondolom áramot kap a vinyó, mert telepítés előtt lehet particionálni, valamint az Ubuntu is fut.

Memóriából van 4Gb, amit szépen fel is ismer a gép.

Azonkívül ami fontos lehet:

Alaplap: Asus P8H61-M LE/USB3

Winchester: Western Digital 500Gb SATA-III 64Mb

2012. júl. 19. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!