Mikorra várható az Amd 7xxx széria árcsökkenése?
a gépembe akarok egy ujj videókarit,40-60 között ,de ahogy elnézem az árakat nem tudom eldönteni érdemes e várni a vásárlással vagy ne ..7850-t szeretnék de 68 ezrem biztos nem lessz rá..6850 et néztem még meg 70 et,,ahol venném pcx en ott az egyik 40e a másik 47e,
konfigom: ASROCK 970 eXTREME 3
,fx 6100
,4 gb Kingston blue Hyper X 1600oc..hamarosan még 1 ilyen.
tápegység: 500w FSP HEXA
Szerintem tudsz venni majd akkor is. :)
Hát ezt az űrt sosem fogják betölteni a 7xxx szériával, arra ott vannak a 6800-asok.
Vannak 7850-esek amelyek nem lettek 100%-osak, de a rossz részeket letiltották, ám továbbra is 7850-esként árulják az OEM piacon.
A 6870 után teljesítményben jön az 560Ti az Nvidiától, majd ezt veri a 6950 és nála egy kicsit jobb a 7850-es, ráadásul a fogyasztási mutatója is kecsegtetőbb.
Szerintem ne várj vele, jövőhónapban vegyél egy 7850-et.
A hirdető azt írja, a kártyák újak, bontatlanok. A Megbízhatóság pedig egy jó szempont.
Annyi hogy nem hardver kereskedésből, hanem magánkézből veszed meg.
Ahogy a Sylar által linkelt cikk is írja, most, mivel a felső kategban kidobták az új GHZ-sokat. Ez főként azt a szegmenst érinti a többibe nem nagyon van változás. Első érdemi lehetőség a GK106-os lapka megjelenése lenne, ha az jól sikerül, és normalizálódik az ára akkor mehet az ajánlott á lejjebb.
A HD 7770 meg lassabb jóval a HD 6850-től, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!